Haticecakirr Esraali hayır ben görmedim gerçi artık bölüm bölüm incelendiğinden tamamen de göremiyorum vücûdunu
Busra_kr Esraali Değil saçını görmek kendisini zor görüyoruz😂 doktorumuzun ultrason makinesi o kadar gelişmiş ki kendi demese bacağını kolunu anlamıyoruz😂
mrveknblt Esraali hayır ya 😂 kuzenlerim bunu çok merak ediyor aile ve yakın akrabalarim içinden de tek bebek benim bebeğim olcak ilgi bayağı üzerimizde herkes gelip geçerken karnımı mıncıklıyor ve her kontrol dönüşü saçı var mı gördünüz mü diye soruyorlar 😅 ultrasonda gözüküyor mu ki
Akkoyu Busra_kr aynı durum bendede var dün kontrole gittim bak bak görüyor musun diyor neresi burası neyi görücem dedim 😂😂
Mavisim93 Busra_kr aynı durum bizde de var o kasa çok gelişmiş bi makine ki bizde neresi olduğunu doktor söyleyince anlıyoruz 😅
Kuzzucuk Esraali Ben sormustum Dr a saci var mi Yok mu anlayabilirmiyiz diye ultrasondan belli olmaz demisti.
Busra_kr Akkoyu Aynı durum gerçekten 🤭Ultrason resmini veriyor mesela bizim gördüğümüz renkli çıktısı siyah beyaz 😂
Hilkatkaradagli Esraali görmemek daha iyi sürpriz olsun :)) renklide yüzü gördük biraz ,memlekttede normal muayeneye gittim Dr cihaz renkli oha dedim yüzünü eliyle kapamıştı göremedik tabi bence ışıktan etkileniyor hep eliyle kapalı ama neyse sürpriz olsun
Asyaa02 Esraali doktorumun ultrasonu renkli yüzünü dönünce renkliyi açacağım diyor ya dönmüyor ya da secde duruşu diyor. Çok merak ediyorum yüzünü. 32 haftalık olduk görmedim daha😊
Duygu_aslann Esraali 3 yasinda kizim var 30.haftamdayken doktorum gostermisti goruyomusun saclari suda yuzuyo demisti ben bsey gorememistim tabi😂 ama hakikatende sırma gibi saclari vardi dogdugunda cok sıktı😂
Asyaa02 Esraali inşallah ya bakalım 9′unda gel demişti. Tabii önce sağlıklı olsun ama insan merak da ediyor 😊