Gamzelimmm Kızlar ben perde ameliyatı oldum 3 ay önce ve bebek istiyorum deniyoruz ama hala olmadı bu ameliyat başına gelip hamile kalan var mı ? Varsa ne kadar süre içinde hamile kaldınız ?
Minnosun Gamzelimmm canım ben ilk cocugumu rahimde perde varken doğum yaptım bilmiyordum o zamanlar ikinci hamileliğimde bebeğim karnında kalbi durmustu ondan sonra hamile kaldım kese oluşmadı şimdi de hamileyim 20haftalik bir problem olmaz hamilede kalabilirsin sorun olmuyor
Gamzelimmm Ben hiç hamile kalamadm ameliyat oldum çok tedirginim şuan bekliyorum canm sen hiç ameliyat geçirmeden mi kaldın ?Minnosun
Minnosun Gamzelimmm Evet bir oğlum oldu sağlıkli doğdu ikincide öyle kaldım o karnında oldu sonra ameliyat oldum şimdi hamileyim rabbim me sukur normal hamilelik belirtileri dışında sorun yok
Gamzelimmm Saol canım amin inşallah rabbim nasip eder 🙏 içim biraz rahatladı sayende kuzum saol 😍Minnosun
Minnosun Gamzelimmm Birde soğan kürü dene bak tabi önce rabbim nasip etsin o da işe yaradı bende ama onunda düzenli yapmak lazım
Minnosun Gamzelimmm Dualarım. Seninle rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat versin 🤲🤲