ElisaDuru midekoruyucu evla kuran da geçiyor en iyisine layık güzel amel anlamında. Anlamından dolayı eşim evla istiyor bende yanına biraz daha minnoş bir isim koymak istiyorum anlamına çok takılmadan ikincisini 🤔
ElisaDuru 058elf evla biraz zor bir isim yanına uyumlu bişey bulamadım aslında 😂 ben masal düşünüyorum eşim evla istiyor. Evla en iyisine layık anlamında. Elisa yında evlaya uydurmak için evla elisa mı yapsak acaba dedim bilemiyorum ki 🤔
midekoruyucu ElisaDuru anlamını bilmiyorum gerçekten ilk defa duydum ve telaffuzu zor geldi o yüzden ben şeydemedim ☹️🙈
Civcivim000 Açıkçası evla illa ki olacaksa yanına daha başka isimler düşünebilirsiniz bence bu şekilde uyumlu bulamadım kendi adıma maalesef 🤷♀️
Ikizdeniz ElisaDuru evlayi soylemek cook zor bence biraz da ilerde sıkıntı cekmemelerini dusunmek lazim çocuklarımızın bende elisayi bende düşünüyorum da bi karar veremedim doguma 10 gin kaldi
midekoruyucu elfmoom aslaaağğğğ unutmadımm 🥺 hep sidikli hanım yüzünden 🥺 karnımdayken iyiydi, şimdi hiç durmuyor yapışık ikiz gibiyiz 🥲
elfmoom midekoruyucu ya ben onu yerim yeriiimmm 😍🥰 prensesim benim ama lansorumh da özlüyorum yaaniiii🤭
midekoruyucu elfmoom ah ah ben de sizleri özlüyorum inan telefonu evde kaybediyorum 🥺 şimdi uyuyor da kahvaltı etme fırsatı buldum 🙈 garnım aaçççç ölüüyoommmm 😂