Nvkdkdkd Hanımlar merhaba 37+2 haftalık gebeliğim var bugün kontrole gittim doktor geçen hafta ultrason baktığım için bu hafta sadece nst bakacağım deyip ultrason bakmadı. Sizde de öyle mi yapıyor doktor
Neslihanbew Nvkdkdkd hayır her gittiğimde önce ultrason yapıyor ölçümlerine bakıyor kilo boy değil ama baktığı artık yanlış çıkar bebek büyüdü diyor. Nedir baktığı kan akışı kalp atışı. Nst 37 de girdim 38 de girdim 39 da ALLAH nasip ederse doğum inşallah
Karanfill Ysmmmnn amniyon sıvısının yeterli olup olmadığına bebeğin kalp atım ritmine, beyin gelişimine, kordon akımının yeterli olup olmamasına bakılıyor
Nvkdkdkd Baloncuk41 Karanfill Ysmmmnn ben sezeryan düşünüyorum ama doktor kan akımıyla ilgili bir sıkıntı olsa nst çıkar dedi. Bende anlamadım
Kvsraykt Nvkdkdkd riskli bir durum yoksa zaten önemli olan artık kalp atışları bende bugün gittim başını iyice aşağı indirdiği için artık yüzünü göremeyiz dedi gebelik şekeri olduğu için mecburen haftasıyla gidiyor mu ve suyu iyi mi diye bakmak zorunda
Neslihanbew Nvkdkdkd birde suyu önemli son haftalarda sızıntı yaparsa sen anlamamışsan nst bunu ölçemiyor diye biliyorum mesela. Kordon akışı da yine nst değil de ultrason da çıkıyor.