Allahneverdiysee Kızlar 15 haftalık hamileyim bugün farkettim. Göbeğimin alt tarafında açık kahve çizgi çıkmış . Çizgi üst tarafa doğru çıkarsa erkek ,sadece altta çıkarsa kız olurmuş . Doğru mu acaba bilen var mı? Sizinki nasıldı ? Cinsiyeti neydi?😅
Burcu4135 Allahneverdiysee o sadece hamile oldugunuzu gösterir. Koyu tenlilerde daha belirgindir. Ben mesela o cizgiden anladım hamile oldugumu annem söylemişti o cizgi varsa hamilesin diye. Ama beyaz tenli kadınlarda pek görünmüyor. Cinsiyetle alakalı oldugunu düsünmüyorum. Benim hem altta hem üstte var. Kızım olacak.
zehranurr busraslan1 33 haftalığım bende hiç çıkmadı 😂😂 doktor cinsiyet söylemişti aslında ama pekte güvenmemek lazım çizgi yok çünkü 😂
UsanmazPandaaa Allahneverdiysee bende yok hiç olmadı acaba hamile değilmiyim kilomu bu göbek 😂😂😂 bi çizgi sezeryan izim var oda belli bile olmuyordu yeni yeni belli olmaya başladı 😂😂😂
Baloncuk41 Benim 35. haftada cikti alttada üsttede hafif bi çizgi ilk kizimda daha koyuydu sanki yada dogumdan sonra karin inince koyulasti ben onu hatirliyorum.