Herkese merhaba daha önce burun kemiğinin bebeğimde kısa olduğunu bunun ayrıntılı ultrasonda görüldüğünü ve fetal DNA gönderdiğimi söylemiştim. Bugün tam 1. Hafta ve güzel haberi aldıımmm bebeğim sağlıklıymış. Bu başlığı şundan dolayı açıyorum ben sürekli araştırdım böyle bir olay yaşayan var mı nasıl bir süreç diye sürekli araştırıp ağladım ağladım ağladım… aynı durumu yaşayan varsa içinize su serpmeye geldim… öncelikle benim bebeğimde tek bulgu burun kemiğiydi bu bulgu farklı da olabilirdi tek bulgu çoğu zaman bir anlam ifade etmiyormuş… yada tek bir tarama testinin riskli gelmesi … bebeklerimiz çoğu zaman sağlıklı oluyorlar ama biz evham yapıyoruz bu onları da etkiliyor… tam 1 hafta gözümde yaş dinmedi rabbime sürekli yalvardım. Ne olursa kabulümdür dedim ama insan bebeğini sağlıkla istiyor. Eğer aklınızda bir şüphe varsa testinizi yaptırın ve hamileliğinizi rahat geçirin… ve şunu söylemek istiyorum doktorların dediği her testi yaptırmayın şuan sağlıklı bir birey hastaneye gitse her kontrolünü yaptırsa onda da bir şey çıkar bunu zorlamayalım… rabbim tüm evlatlarımızın sağlıkla dünyaya gelip büyümesini nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻