Evlatsevgisi2 Kizlar bu haftalarda bebişleriniz kaç kiloydu☺️ 28 haftalık olduk henüz öğrenemedim ben kilosunu 🥰
Merve2Asel Evlatsevgisi2 ben 28.4 tam normalde hep 2 hafta önden gidiyorum 31.1 çıktı haftama göre 1200 olması lazımmış benim 1600 gr🥴 boyu 42 cm matematik olarak 4 kilo doğar dedi 😵 son hafta kilo almayada bilir dedi ilk kızım 3700 doğdu iri ve boyluyuz hepimiz ama nebiliyim Doğum zor olursa bide 🙈
zahidinannesi Ilkayy benimde 25+1 930 gr.di oğlum, şekerim var iri bebek olur diye endişe ettim. Senin bebeğinin kilosu da iyiymiş maşallah, şeker gibi bı durum yok di mi bir de doktor nasıl buldu kilosunu
mnurtrk Bugün gittim doktora 26+2 930 gr Ben de tam böyle bir post araştırıyordum acaba nasıl kg diye keşke başka bir şey geçirseymişim içimden🤪
mnurtrk zahidinannesi valla kg ölçmeden nasıl besleniyorsun dedi bende gayet iyi fazla hatta dedim sonra 930 gr dedi bende nasıl sizce kilosu durumu diye sordum iyi gayet gelişimi güzel dedi 🙏🏻🙏🏻 Boyu da 35 cm imiş minyon muyuz normal miyiz bende onu anlamaya çalışıyordum😅😅
zahidinannesi Ilkayy gebelik şekeri mi önceden var mıydı. Ben insülin kullaniyorum çok tatlı filan yemesemde yemeklerle çıkabiliyor. Ölçüm yapıyor musun nasıl degerler
zahidinannesi mnurtrk Bizim de boy 34, kg 930 gayet güzel dedi. Bence boy gayet ideal. Tabi uzun boylu olsun çok isterim, hayranım uzun boya 😂
Ilkayy zahidinannesi ölçüm yapmıyorum. Gebelik şekeri. Bugün dahliye ye gititm kan aldı daha sonuç çıkmadı. Endokoline gönderdi randevu almaya çalışıyorum benim sınırın bi tık üstünde çıkıyordu gebelikte. Ama şeker yüklemsi içtiğimiz şey mağlum yükseltiyor