Karatas27 Kızlar ilk hamileliğim yeni yeni tecrübe ediniyorum herşeyi sizden ricam ana kucağı ve puset önerisinde bulunabilir misiniz ? Puset oto koltuk olarakta kullanılırsa daha çok işime yarar tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
zehranurr Karatas27 ben baby plus aldım e bebekten. 3 noktadan emniyet kemeri ile bağlanıyor ve zırh gibi duruyor resmen puset. Orada araç koltuğunda deneyerek aldık.
Kereminannesiiiiiii Karatas27 ben e bebek joie markanın travel olanından aldım puset ve arabasını indirimden henüz kullanmadık ama sağlam güzel ikinci bebek içinde kullanabiliriz nasip olursa
Mucize_ zehranurr merhabalar 🤗 bu aldığınız yeni doğum zamanı hastane çıkısındada kullanılır mı ? Bende hem araba hemde hastane vsde taşıma için arıyorum hiç bilgim yokda:)
Sebnem9 Kereminannesiiiiiii bende aynısından aldım çok kullanışlı ve güzel gözüküyor. Sağlıkla kullanalım inşallah 🙏🏻
zehranurr Mucize_ evet ben ilk 6 ay kullanmak için aldım bu puseti. Sonrasında oto koltuğuna geçicem. Yenidoğan bebek için kullanılabilir yani