Elifdikel Nur5 İçinizi ferah tutun inslalah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız ama Perşembe sonuç için geç olmuş özel hastanede yaptırma imkaniniz yok muydu 2 saatte çıkıyor genelde
Elifdikel Nur5 Ooo nasıl bir hastaneymis ki 500 TL bir gebelik testi olur mu Ocak ayında özel hastanede 50 TL’ye yaptırdım resmen soyguncu çıkmış hastane
Nehir-Poyraz Nur5 yok canım sanmıyorum gebelikde böyle bişey yapcanı çok bilgim yok ama sanmıyorum yani 🥰
Nehir-Poyraz Nur5 ayy hayır moralini bozma yaaa gebelik testine etkisini oldunu düşünmüyorum acilde neden almadılar başka hastanede acilde ilaç başlamam lazım pozitifse de yada kullandım ilaç var kesicem de öyle alırlar
Nehir-Poyraz Nur5 yada kimyasal geçirdim şimdi pozitif olduğundan beta takibi yapılıyor iki günde bir de ben bu şekilde verdim hep
Nehir-Poyraz Nur5 amiiin canım senin benim isteyen herkesin inşallah. Arbaa varsa şimdi gidin bu şekilde deneyin başka hastanede bide. Bazı hastaneler alıyor böyle deyince. İnşallah güzel haberdir ama bence öyle kötüyü düşünüp üstüne çekme canım 🐣
Blackcloud Nur5 Bariz bebek ben buradayım diyor annesi, Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşAllah canım.🥰
Nehir-Poyraz Nur5 anladım canım ama bence var yani kasma kendini kötü düşünme kimseye duyurmayın kalbini duyana kadarda 🥰
Nur5 Nehir-Poyraz çok teskkur ederim inşallah vardır zaten hamileysem herkesin ismini alıp gece gündüz dua edecem