Nur5 Kizlar birinci test hızlı testi bu test normal ,bugün yaptım ,özele gittim kan veremedim biliyorsunuz devlette acilde almadı sağlık ocağıda Perşembe çıkacak ddi die tekrar başka teste yapmak istedim.https://www.hizliresim.com/cid1xef
Zeyyyn Nur5 teste göre hamilesiniz kan sonucu daha net sonuç verir tabi ama azcık daha sabredin içiniz rahat etsin 😊
Fatmabulutt Nur5 ben de bugün 2 saat önce öğrendim hamile olduğumu özelde kadın doğuma gittim kan sonucumu bekliyorum 🙂
Nur5 mor_menekse1 teşekkür ederim Allah razı olsun .yok geçmedi 3 gün sonra adet im ama tüp bebek bziimki kuzum
Sunay10 Nur5 çok sevindim ya inşallah hayırlı güzel haber alırsın sağlıkla gelsin inşallah 🙏 kimseye bir süre söyleme nazara göze gelme dinlen evde hatta dikkat et kendine
Nur5 Fatmabulutt ben gittim 500 ddiler yaoamdim sağlık ocağına gittim Perşembe bakalım Rabbim ikimizinde emeklerini boşa cikarmasin
ikicocukluannee Nur5 canım şnan sabahtandır senin sonucu merak edip dua ediyordum 🍀 hayırlı olsun çok sevindim 🧡
Meltemcee Nur5 var iste canim oncekindede vardi zaten bosuna niye bida yapiyosunki hakkinda hayirlisi olsun