Mombabyyy Gulcingezer kalp atışlarını bende hiç duymadım aynı sen gibi lekeyle başladı kanamayla devam etti dün çok kanamam oldu artık doktoruma gittim hem vajinal yaptı hem karından ultrason yaptı kalp atışı yok dedi kesin mi hocam dedim kesin dedi kürtaj için hastahaneye geldim burdada baktılar ölmüş dediler malesef bugün bebeğim alındı 😓 sende canını hemen sıkma bence herşey olacağına varır riskli gebelik sonuçta Umarım kalp atışlarını duyarsın bebeğinin
Gulcingezer Mombabyyy cok uzuldum senin icin canim benim kanamam yoktu lekelenmem vardi o da azalmisti ben bgun kalp atisi duymayi beklerken yoktu cumartesi netlesicek hersey
beyza1234 Gulcingezer hijyen pndemi koşullarına uygunluk ziyaretçi yasagı olması vs yenidoğan yogun bakım ünitesi gece de hafta sonuda acilde kadın dogumcu olması
Mombabyyy Gulcingezer oldun çok kafaya takma herkes yaşıyo lekelenme kanama stres yapınca direk kasıyorsun kendini
Gizemgz Bağcılar eğitim araştırma hastanesi hakkında duyum alan var mı kızlar? Ben orda düşünüyorum doğumumu bi kaç kişi memnunum dedi ama kararsızım
Portakalgeliyor Gulcingezer Doğuma 1 hafta kala doktorum aynı olmasına rağmen hastane farklıydı ve herşeyi aslında diğer hastaneye göre hazırlamıştım umarım son dakika mağduru olmazsınız 🙏🏻🤲
Kubrasurucu Yenidoğan bebek bakım ünitesi olması çok önemli. Tabi bunun yanında hijyen ve ilgi olması gerekenler
busrabusra22 Ben Anadolu yakasında Vera hastanesi Ayşe Uğur işleyen e gidiyorum çok memnunum ama hastane yeterli gelmiyor bebek yoğun bakım ünitesi de yokmuş devam edebileceğim doktor/hastane önerisi olan var mı Maltepe/Kartal civarı
Kuzeymom busrabusra22 Kurtköy çok uzak gelmez ise özel Ersoy hastanesi Kurtköy şubesi güzel özellikle yenidoğan yoğun bakımı 👍
Alyaveannesi Gulcingezer bebek yogun bakimi mutlaka ama mutlaka olmali bazi ozel hastanelerde yogun bakim olmayabiliyor