Gulcingezer elfmoom iyiyim bnde cok sukur yarin kalp atislari icin gidicez %90 duyariz diye dusunuyorm senin ne zaman kontrolun? 🥰
elfmoom Gulcingezer Aallaahhh :) onun minik kalbini yerim anne anne diye mi atacakmışş yarınnn🌸🥰 inşallah hemen duyarsınnn, kanaman geçti mi? ben haftaya salı gideceğim Allah nasip ederse
Kusciviltisi elfmoom bide seninle genelde hep aynı şeyleri savunmuş oluyoruz ya yürü beee diyorum içimden 😂😂😂
elfmoom Kusciviltisi 😬😬😬😬😬 evet ya genelde öyle oluyor öyle olmasa da benim için sorun yaratmaz ki, herşey de aynı düşünecek değiliz :) farklılık var diye düşman olmam bağğğğğğğzzzzıııısı insanlar gibi😂😂😂😬😬
Gulcingezer elfmoom insallah bitanem heyecanla yarini bekliyorum ins hersey yolunda gider 🥰kanamam durdu cok sukur hafif lekelenmelerim var ama raporluyum evde dinleniyorm hala bi 10 gun daha 🙏🏻
Kusciviltisi elfmoom aaaa yok asla bende düsman olmam hatta yanlıs savunuyorsam bazı şeyleri doğrusunu öğrenince öğreten kişiye teşekkür ediyorum 😂 en son seninle seviyesiz saygısız köpek olmuştuk nirvana benim için orasıydı abshsjksls
Kusciviltisi Gulcingezer aynı dert bende de var doktorum belli hastane belli değil 😂 ama doktorumun çalıştığı her hastane tam teşekküllü sezaryen olursa en ucuz olanı secicem avshjdkdld normal olursa en yakın olanı
Gulcingezer Kusciviltisi benimde oyle bir cok hastene anlasmasi var iyi hastaneler uatelik bakalim bu hafta hastanelerle konusup karar vericem 🙏🏻
elfmoom Kusciviltisi dur kız hatırlatma asadahahshajaha 😬😂 ııı seni gidi kuşcıvıltısııı ne de saygısızsınnn 😂😬😂
elfmoom Gulcingezer ohhhh dinlen kuzum dinlen hiçbişey bebişten ve senden önemli değil🙏🏻🙏🏻 bak İzmirden canın her ne çekerse hemen bana yazıyosun tamam mı:)
Gulcingezer elfmoom ne tatlisin ya sagol kuzum benim sohbet etmek bile guzel cok severim izmiri gonlum senle 🙏🏻 Senin durumlar nasil bulantilarin agrilarin??
Gulcingezer elfmoom @Kusciviltisi kizlar bisey sorucam benim doktorum muaynanesinde bakiyo bana hastanede degil ama ben hastane anlasmasi yapinca tetkikler nasil oluyo alip hastaneden ona mi goturuyorz kanlar detaylilar nst’ler bana bi akil verin???
elfmoom Gulcingezer aşkım ben de kliniğe gidiyorum muayehane yani.. o benden testleri istiyor ben de sağlık ocağı yada devlet hastanesinde yaptırıyorum. paragöz biri değilse özel laboratuvarda yaptırmaz :)
Gulcingezer elfmoom peki hastane anlsmasi yaptin mi dogumla ilgili nerde olcam dogum devlette mi ? Ben bi turlu onu anlayamadim ya
elfmoom Gulcingezer tabiki özelde sana hastane sunacak bi kaç tane sen bütçene ve aklına uyanı seçeceksin 🙏🏻 doğum özelde olur