UralAybars0921 Smyrabahar ekstra masraf çıktı mı acaba? Ben de orada düşünüyorum da haftaya gideceğim görüşmeye
Susamtanem2 Betulucak doğum ve muayene konusunda en uygunlardan renkli de bakıyorlar ben fatih beye gittim doğuma eşi almıyor diye biliyorum muayene ederken iyi inceliyor ben cinsiyeti öğrenmek için gitmiştim beslenme ve aklımda ki soruları sormadan kendi açıkladı sakin bir Dr ama eş almadığı ve hastanenin küçük olduğunu görünce gitmedim bı de sezeryana yönelik diye duydum
Betulucak Susamtanem2 aynen ben de Fatih beye gittim sakin konuskan bir doktor ama ben normal diye hayal ediyorum sezeryan zorlaması olmaz inş
Smyrabahar UralAybars0921 yok yok 4750 den başka bi ücret ödemedik ama çok memnun kaldım gerçekten temizlik personeline kadar çok iyiler ve çok ilgililer herkes pervane oluyo başınıza tavsiye ederim allah hayırlı bi şekilde kavuştursun
Ecenurakgul Sosyalmom canım özel hayat hastanesi 105 muayne 3100 doğum ücreti şuan. İlk doğumumu orda yaptım 2019 da şimdi yine oraya gidiyorum
UralAybars0921 Smyrabahar personel de önemli gerçekten, haftaya gidip konuşacağız biz de. Teşekkür ederim bilgi için 🥰 teşekkür ederim Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşurum inşallah 🙏🏻 Siz de sağlıkla büyütün 😘
aselnannesi Sosyalmom canim ben çığlı eğitim araştırmaya gidiyorum çokta memnunum odalar covidten oturuu tek kişilik
Zhrdlk aselnannesi merhaba doğumda tek kişilik odalara mı alıyorlar ben de 34+5 haftamdayım hastane değiştirmem gerekti refakatçi alıyor olmaları ve tek kişilik odaya almaları çok iyi olur doktorunuz kim bu arada?
Ayazbebek35 Sosyalmom oğlumu ege yaşamda doğurdum cok memnun kaldım 35 haftama kadar tüm kontrollerimi yine ege yasamda oldum yeşilyurt devlete geçtim doğumu orda yapmak istediğim için dopum fiyatı 3 gın once arkadasım 3250 ye sezeryan oldu ege yasamda kesinlikle tavsıye ederim ipek demir özellikle
Annecik_ elfmoom yaaa siz haklı olabilirsiniz de doktor bedava bile yapsa hastaneye ödenecek miktar 4000 i buluyor ya size bu nedenle tepki var. Postu açan kişinin toplamda bu kadar olması gibi bir talebi var. Yoksa iyi doktordur , ama işte şartlar ortada.
elfmoom Annecik_ evet evet fazla oluyor onda zaten hem fikiriz 🙏🏻 uygun değil elbette fiyatı.. ben sadece doktorluğunu beğendiğim için önerdim. :)