Sosyalmom Simgeozturk11_ Teşekkür ederim bugün bı arkaaimla konuştum o da karataş a gidiyor hamile artacakmis bugün bilgi verecek bana çok teşekkür ederim 🙏
crn345 Sosyalmom yorumları okumadım canım ben arkdaş Söledi cok kötüyse yorumlar gitme ozaman ben torbalı tınaztepe gidiyorum doktorum iyi yorumları da iyiydi doktor cok önemli canım ben ilk devlete gidiyordum doktorum iyi degildi icime sinmedi değiştirdim biraz tuzlu özel ama ilgi alaka iyi
Sosyalmom Benimbebegim Telefon da çoğu hastane bilgi vermiyor görüşmede söylüyorlar çok teşekkür ederim 🙏
Elf3535 Sosyalmom çınarlı kadın dogumuda beğeniyorlar anestezi ekibi ebeleri baya iyi doktorlarin fiyatlari 3500 genellikle bi arastirin bence
Ozlem-ssen Bende ata sağlık meltem hanıma gidiyorum muanesi 115 tl doğum 5 bin tl acıkcası ben cok memnunum onu da bi araştır istersen canım
Susamtanem2 Ozlem-ssen bende yeni başladim meltem hanıma siz kaçıncı haftadasiniz aslında tatlı bı bayan ama soru sormaya çok fırsat vermiyor gibi
Pelit7 Prof. Dr. Mert Kazandı ya gidiyorum özel muayenehanesine 400 tl ücreti çok memnunum aynı zamanda perinatolog kendisi bayraklı da yeri tavsiye ederim gebeliğimin başından beri gidiyorum
Sosyalmom Pelit7 Çok teşekkür ederim bayraklı uzak biraz 1 tane daha bebeğim var bırakıp her zmaan uzağa gidemem o sebepten uzak yerleri eliyorum 😔
Atlasr Sosyalmom canım ben Ege yaşam İpek hanıma gidiyorum orda başladım orda devam ediyorum 6 aylık olduk aşırı memnunum her dakika her konuya yardımcı. İpek Demir mükemmel bir doktor
Susamtanem2 Atlasr tam kendisine gitmek isterken burda olumsuz çok yorum okudum umarım sizin için güzel geçer herşey
Esen3535 Sosyalmom cinarli da onur bey e gidiyorum memnunum artik muayeneleri bitti doğuma gidicem az kaldı muayene 150 TL doğum 3650
Sosyalmom Esen3535 Hayırlısı olsun sizin için iyimis fiyat olarak doğumdan sonra tecrübelerinizi yazar mısıniz rica etsem
Susamtanem2 Sosyalmom çiğli uzak ama odalar tek kişilik hayat hastanesi doğum 3100 sada hastanesi doğum 3500 ama ikiside genenlde sezeryan sizin için fark etmezse bütçenize bu ikisi uyuyor