Happybsrn Herkese merhaba kızlar 🍒 Beta değerinin 2 kat arttığını daha doğrusu yükselip yükselmediğini evdeki idrar testinde öğrenebilir miyiz??
EsrSvm Happybsrn Canımm hamilemisinn 🙈 Çok ama çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🤲🏻❤️☺️
Pembepanterr Happybsrn En son 4 5 gün önce vermiştim daha geçen test yaptım T çizgisi C çizgisine göre daha koyu çıkıyor ama nereye kadar idrar testiyle takip edilebilir ki en güzeli test vermek kan 😊🌸
vuslatim34 Happybsrn aa canım sen hamile misin birden aklıma geldin bakayım dedim çok sevindim ya🤩🤩😇😇
Happybsrn aksu5334 ya arkadaşımın t çizgisi patlamıştı🙄 ben de benim ki niye öyle olmuyor diyorum kendime
aksu5334 Happybsrn 6+1 benimde😊 ilkkan verdigimde 814 du 3 gun sonra tekrarlayabildim 2237 cikti. Bayram donusu direk ozele gitmek istemedim. 16sina randevu alabildim devletten. kalp atisi kese vs duzgun gorunsun git gel yapmiyim diye bekliyorum:)
Happybsrn aksu5334 yaaa🤗🤗 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız benim ilk bebeğim kaybetmek istemem zaten 2 yıl sonra oldu😔 bu idrar testi kafama takıldı ben bir daha kan veremedim uzak hastane biraz🙄
aksu5334 Happybsrn amiiinnn ilkolunca stres oluyo insan ama hiç gerek yok Allaha güven gerisi kolaylaşır. Ağrın yoksa kanama yoksa bişey olmaz Allahın izniyle☺️
aksu5334 Happybsrn ya benim rahim gerideymiş o yüzden ilk haftalar üstten görünmeyebiliyo kese alttan baktırmak da istemiyorum bu sıcakta da çocukla git gel yapmak sıkıntı. Beklemek en mantıklısı napim🙃
Happybsrn aksu5334 çok şükür hiç birseyim yok🙏🙏 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım onda adet günü kanamam başlamıştı biraz tedirgin ne gelirse Allah’tan tabi ki
esma124 Happybsrn tebrik ederim 🎉 çok sevindim gebeliğine aşılama sürecinde önceden negatif postunu görmüştüm üzülmüştüm , inşallah bebeğini hayırla sağlıkla doğurursun 🙏