MucizemE Sirinsirin çevremde ki çoğu insan karyola aldı ama kullanamayıp kaldırdı park yatak daha mantıklı bence Rabbim izin verirse ben ilk park yatak almayı düşünüyorum sonra fraklı yataklardan seçmek istiyorum
Haticeyildiz Sirinsirin buyuyen karyola aldim cevremde kullananlar gayet memnun bende memnun kalirim insallah
EliniVermiyorHayat Aynen bende kararsızım park yatak sallanıyor mu?herkes park yatağı öneriyor ama bilemiyorum bende,kullananlar bizi bi aydınlatın lütfen 🤔🤔
Seda42 EliniVermiyorHayat canım geçen e bebekte bakmıştım park yatak sallanıyordu bende park yatak almayı düşünüyorum katlanma özelliği de var
Sirinsirin Evet kullanan anneler de kullanışlı diyo ama görüntü itibariyle karyolalar daha cazip gibi geldi bana. Aceba park yatak da kullanışlı mı diye düşündüm. Karyoladan bebek düşer dediler ayaklanınca,park yataktan düşmez mi aceba ..?
Alinmavi Sirinsirin dusmez canim cunku buyuyunce alt kata geciriyorsun ordan tirmanamaz hem de altta fermuarli yerden cikabiliyor
MucizemE Sirinsirin farklı oda yaptılar ilk 1 sene çocuklar orada yatamadı yanlarında yattı aynı oda da küçük beşiklerde sonra onlarda alışamadı daha bırakamadılar park yatak aldılar düşme tehlikesi az donme tehlikesi az kenarları kapalı felan daha iyi geldi karyolada toplasan 3 kere yatırdılar süs olarak kaldı hep 😁 bende Rabbim izin verirse dediğim gibi ilk park yatak düşünüyorum bu arada şehir dışına farklı bir yere de gitseler onu da toplayıp götürdüler hem çocuklarda yerlerini yadırgamadı
Baharymk Kızlar ben park yatak aldım 5 yaşa kadar kullanılabiliyo.. Çocuk büyüdükçe yatak aşağıya indiriliyo düşme tehlikesi de yok.. Sallanabilen modelinden alın beşik şeklinde ben öyle yaptm..alt açması var oyuncakları var üstünde çok kullanışlı.. bide çok kolay taşınabiliyo katlayıp kaldırıyosun
Tgcefesygl Bende park beşik almayı düşünüyorum marka olarak şuan bayb2go ve beneto modelleri var çok uygun katlanabiliyor kolay taşınıyor 5 yaşına kadar kullanılıyor ki normal şartlar da oyun alanı olarakta anneye kolaylık sağlıyor bana herkes park beşiği önerdi bende park beşik alcam nasip olursa ins 🤗
Alinmavi Tgcefesygl baby2go nun aldim ben. Kenarlari kadifemsi kumas hem. Sallanabilen, muzikli donenceli bir model aldim. Sinekligi de var. Icine yatagini koyup uyku setini de serince o kadar tatli o kadar guzel oldu ki magazalarda ici bos oldugundan cok sevimli durmuyor ama ici dolunca cok guzel oldu. Bir an once bebegimi yatirmak istiyorum 🙂
Tgcefesygl Jokerin internet sayfasından baktim hepsi burada da vardı ama bi ay sonra alcam renk seçenekleri de var