Esra_baki Hayırlı sabahlar herkese. 35 haftaligim iki gündür bebek tekme atmıyor ama karnında kayıyor hareketi var ama önceki gibi hareketli değil. Ben gibi olan var mı acile gitmeyi düşünüyorum eşim gelince böyle dewam ederse.
Tubis2021 Esra_baki internette yeri daraldığı için önceki kadar hareketli olmasını beklemeyin tarzı biriey okumuştum günüm büyük kısmını uyuyorsak geçiriyorlarmış ama içinizin rahat etmesi açısından gitmeni iyi olur
Selma_aygun Esra_baki pozisyonundan da kaynaklaniyo oLabilir ama yinede bı Dr a gidin içiniz rahat etsin
ErdemirinAnnesi Esra_baki azalma bendede var doktor normal yeri daralıyor eskisi gibi rahat edemiyor demişti
Esra_baki Guzelannehnm Biraz daha takipleyin duruma göre bakarım artık onsallah altta ki yorumlar birazrahatlatti 🌹
oglumubekliyorumm Esra_baki 35+5 günlüğüm benimde aynı şekilde bende tedirgin olmuştum ama dün başka birisi post açmıştı 6-7 kişi bizimle aynı haftalarda bu şekilde olduğunu yazmış
merve3334 Esra_baki bende o yüzden gittim acile çok olmuyor 1 hafta önce filan çok şükür birsey yoktu artık ayakta iş güç yaparken hiç hissetmezsin canım.Yemek ye sol tarafına uzan 20 dk bekle hissetmezsen git.Bana da önce doktorum böyle yapmamı söyledi ama ben yine de dayanamadım gittim yeri daralmış şükür birsey yoktu
Esra_baki merve3334 İnsan endişe ediyor gene de bu gün tmzlik yqpacaktm iptal ettm bulasklari toplayıp gırgır cekecem tamam. Korktum
Nur2308 Esra_baki Bende aynı Canım Tekmelemiyor sadece yer degistiriyor cogunlukla Dogum yaklastıgından pozisyon alıyor bebekler