Dilek123321 Melinalin ilk doğumumda bekledim 28. Hafataya kadar 28. Hafta da bana sezeryan olucaksın deyince anında bıraktım çünkü fikirlerime saygısı yoktu hep söyledim normal istiyorum durum göre bakarız dedi geçiştirdi beni sonra bende bırkatım hemen doktor araştırmasına girip Ezgi hanımla tanıştım
Melinalin Dilek123321 ya Bi doktor için daha normal doğum yaptırması daha iyi değil mi kesmek nasıl isine gelebilir yaa
Dilek123321 Melinalin beni yönlendirmedi kendi baktı geçiştirdi o yüzden beklentilerimin doktoru değildir kendisi
Dilek123321 Melinalin yapabilirsin ben yaptıysam gerçekten herkes yapar benim sancılarım düzensiz ve cihaz da çıkmıyordu sabebi karın duvarım kalın diye. Sancılarımın düzensiz ve ilk doğum olmasına rağmen 2 saatte doğurdum Ezgi hanım çok destekledi motive etti birazda kendime çok inandım ve başardım
Melinalin Dilek123321 Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip eylesin Bi arkadasım da normal doğum yaptı benim denizlide,, dedi bana normal yap. Dedim doktorum sezeryan diyo hep diye,, o da Baska doktora da git birine bağlı kalma dedi sizin gibi
Melinalin Dilek123321 Ezgi hanımı dduymustum daha önce Baska Bi sehirde hastane doktoruymus sanırım sonra bu milasa yerlesmis
Dilek123321 Melinalin daha önce nerede yaşadı ne yaptı bilmiyorum ama ilk Ali kavasla birlikte yer açmışlar anlaşamayınca ayrılmışlar iyi de olmuş bence ya diyorum ya bir şey diyemiyorum yoğun adam direk sezeryan daha kolayına gelebilir gerçi Ezgi hanım da çok yoğun ama hasta isteklerine öncelik veriyor dediğim gibi gidin deneyin derim memnun kalmazsanız yine devam edersiniz Ali beye ilk doğumunuzsa ve normal istiyorsanız kendinize bunu yapmayın normal doğumu denemenizi isterim ha bebek gelmek istemez başka şeyler olur o Allah’ın takdiri ama isteyin ve yapın 🙏🏻
minikveeannesi Jsnsjudhd ultrason cihazi iyi mi cinsiyeti ogrenmek istiyorum artik 2 kere gittim ogrenemedim 16 haftalik
Jsnsjudhd minikveeannesi evet gayet iyi yani benim bebişin cinsiyetini 16. Haftada söyledi ultrason resmi veriyor ya kağıdı yani oda çok iyi ayrıntılı güzel yani🥰🙏
Gulsahek Ben milasta doğum yapmak istemiyorum o yüzden acıbadem hastanesi bahar şentürke gidiyorum ve çok memnunum çok tatlı bir doktor :)
Gulsahek minikveeannesi bodrumda canım. Doktorun uzmanlık alanı çok iyi seninle ilgileniyor sen sormadan aklında kalan her şeyi sana söylüyor çok güleryüzlü sıcak kanlı bir doktor. Hastanenin artı yanı benim için yenidoğan yoğun bakımının olması.
Gulsahek minikveeannesi milastaki hastaneyi seçmeme nedenim var ama burada söylemek doğru olmaz instagram varsa oradan dm anlatabilirim.