aysessozer Kizlar adetime henüz 1 hafta var fakat bir kaç belirti görünce sabredemedim bugün kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı henüz çok erken ama bu şekilde düşük cikip sonrasında yükselen var mı? Yaşadığım belirtiler psikolojik mi anlayamadım 😔
Elsu26 aysessozer psikolojik olabilir çünkü kanda gebelik başladıktan Sonra en erken 4 günlükken belli olurmuş idrarda bu süre 14 gün diye biliyorum inşallah hamilesinizdir 😊 ben adetim 3 gün geçtikten sonra öğrendim 3+6 haftalık demişlerdi 😊
Minik_mucizem2 aysessozer merhabalar bende adetime tam bir hafta kala kan verdim 2.0 cıktı sonucum . Son iki günüm kaldı bende de belirtiler var inş adet olmam
Tusami aysessozer bu tip postlara hep yazdım size de yazayım adete bir hafta kala kan verdim beta 0,100 çıktı!! 4 gün sonra evde idrar testim pozitifti 👍 sizin sıfırda değil iki çıkmış, acele etmeyin adet gününü bekleyin hayırlısı olsun inşallah
aysessozer Minik_mucizem2 inşallah güzel haberler alırız kuzum 🙏 beni de haberdar et olur mu 2 den sonra yükselir mi merak ediyorum 🥰
minigimiz Benimde adetime 2 gün kala yaptım 20 çıktı dün yine test verdim 45 çıktı doktor yavaş ilerliyor dedi boyle olan var mı ya
KkubraOz minigimiz ben varım cuma günü 11 çıktı pazar günü 33 çıktı. Acildeki doktor diyor ki gebelik yok😒 snaa yine yavaş ilerliyor demiş bana direkt yok dedi moralimi bozdu
meltemonen minigimiz yavaş ilerlememiş ki canım.. Her gün öncekinin bir katı yüksek çıkması lazım. Yükselişi çok normal
Minik_mucizem2 minigimiz benim adetime tam bir hafta kala betam 2.0 sıktı ve bugün adetime 2 gün var tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum . Demin çok az pembe kıvamlı kanamam oldu . Ağrım da devam ediyor adet olacakmışım gibi acaba yerleşme kanamasimi
Asena17 KkubraOz nasil oyle der ya allah allah 2 gunde 3 kat artis olmus bu doktorlar iyi mi yoksa ben mi yanlis biliyorum 2 gunde en az 2 kat artis olmasi gerek miyor mu
aysessozer Tusami inşallah kuzum insan çok isteyince sabredemiyor 😔 hepimiz güzel haberler alırız inşallah 🙏🤍
KkubraOz Asena17 ben şimdi doktordan geliyorum alttan ultrason ile baktı rahmim ters olduğu için normaldede üstten görünmüyordu. Rahim duvarın çok ince muhtemelen düşük olcak dedi. Yine de beta değerin artışı güzel bugün tekrar bi bakalım dedi. Sonuç çıkınca tekrar arayacak bilgilendirme için .
Bfduam KkubraOz seninde mi rahmin ters ben gibi. İnş hiç bir şey olmaz miniğine. İyi moralini bozmuş Dr
KkubraOz Bfduam evet canım ters rahimliyim tek sorun ilk zamanlar üstten ultrasonla görünmüyor. İnşallah bitanem dün bugün yok denecek kadar azaldı lekelenmem. İnşlllah tutunur miniğim 🤲🏻