Mom526 Sabah aç karnına kan verdim ,hava çok sıcak elim ayağım titriyor ve kalbim duracak gibi ..Konusacak bile halim yok ,siz de kan verince halsiz oluyor musunuz?Tansiyonum 9-6 çıktı 19+2 bugün adete gore
Syda01 Mom526 ayni oluyorum tansiyonum düşüyor elim ayağım tutmuyo biseler yiyin hemen kan sekeriniz de dusebiliyo çünkü
kaderelmci Mom526 aç karna olduğunuz için şekeriniz de düşmüş olabilir yanınızda birşey götürseydiniz hemen kandan sonra atıştırırdınız bi çikolata falan yiyin şekeriniz yükselsin bende çok aç kalınca hemen şekerim düşüyor tansiyon içinde öyle sabahları genel olarak tansiyon düşük çıkar aç olduğunuz için
Mom526 Syda01 tost yedim bide çubuk var tuzlu onu yiyorum isyerinde pek bsy mümkün olmuyor da elimi yüzümü yıkadım
Hamileadayibiranne Mom526 soğuk soğuk terler döküyorum hemen başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum 😔 çantamda mutlaka ufak yemelik şeyler bulunduruyorum hep
Mom526 Hamileadayibiranne ben de şuan ağlamak istiyorum ama gözümden yaş gelmiyor ayrıca ise gelmek zorunda olmak da beni bitiriyor