Dml1234 Selinnn bebeğimin sağlığı için ben kullanmayı düşünüyoum ama ilk 40 gün bambu olanlardan kullanılması öneriliyor
gamzesez Selinnn ben sadece ybb aldım. göbek bağı düştükten sonra hemen kullanmaya başlayacağım. Kimyasal dolu Bezleri bebeğime kullanmaya asla içim el vermiyor. Bence kesinlikle düşünüp, araştırın.
Selinnn [bilinmeyen] cok doğru kesinlikle katılıyorum bide çalışıyorsan oyy oy 😶 sağol canım teşekkür ederim
Dml1234 Asrinbaby hayır bebeğin saglıgı için. Hazır bezlerin içindeki kimyasallar bebege zarar verdiği için yıkanabilir kullanılıyor. Diğer bezlere göre daha maliyetli ama ilk 40 gün bambu olanı kullanılıyor bebek büyüdüğü için.
Selinnn Asrinbaby bende internette gördüm daha sağlıklı diye ama biraz büyüdüğünde daha mantıklı olabilir çok sık değişmediği zamanda
Selinnn Dml1234 bende ilk defa internette gördüm aslında hoşuma gitti ama ya çok almak lazım yetiştirmek ve elinde kalması için ya da biraz büyüyünce diye düşünüyorum 💗 ama görünüşü çok hoş 😊
Selinnn gamzesez evett bende ilk defa bugün gördüm o yüzden sordum kullanan varsa diye💞 araştırıcam canım teşekkürler 😊 💗
gamzesez Selinnn aliexpress te ve amazonda da var.çok kaliteli ve uygun fiyata. Doğduğu andan bezi bırakınca kadar, aynı bezi kullanabiliyorsunuz. Ayrıca ybb kullanan bebekler çok erken bezi bırakıyor.