Ranasamet Kizlaaaaar ! ben suan 6+2 hamileyim ama yuzumde hep sivilce cikti normalde olmayan. Acayip rahatsiz oluyorum.. bu durumu yasayanlar varmi aramizda ne yapmamiz lazim ???
kubraytekinayan Ranasamet ilk zamanlar benimde çok çıkıyodu ama zamanla bitiyo çıkmamaya başlıyo çıksa bile 1 tane çıkıyo dert etmeyin😊 bende ilk zamanlar sizin gibiydim kafama çok takıyodum😊
Merveee34 Ranasamet bende aynı durumdaydım . Ne diğer hamileliklerimde ne de bekarken bu kadar sivilce dolmamıştı yüzüm :) suan 27 haftalığım geçti . Sıkmayın ki iz kalmasın
Annecik_ Ranasamet ilk zamanlar benim de çok çıktı hem yüzümde hem sırtımda sonra bebek gibi cilt kaldı 🥰 geçti yani
Liyuzamom Ranasamet o zamanlar benimde öyleydi sonra bi geçti bi daha kolay kolay çıkmıyor ve lekelerim bile gitti. O ilk haftalarda bende bi patlama yaşamıştım
sivlimglsh Ben 19. Haftadayım normalde yüzümde sivilce hiç olmaz regl zamanında bile çıkmazdı şuan harita gibi geçmesini bekliyorum bende ama canı sağolsun oğlumun 😇😍
Ela532 Benimde yüzüm ayni durumda hiç normal şekilde değil birden birsuru sivilce oldu geçmeyecek diye çok korkuyorum inşallah izleri kalmaz benide çok rahatsız ediyor
Arsima4 Ranasamet ergenlikte bile 1 tane sivilcem yoktu şimdi yüzüm boynum heryerim sivilce kaynıyor 😰