Flz Deletedmom434 tuzlu yemem normalde ama yemeklere mecburen atıyorum yoksa tadı olmuyo 🙄 bişey olur mu
Erkanur Deletedmom434 merhaba beta hcgnin iki katına çıkmadğı zamn illaki bi akslk mi var demektr kese görnyr herhangi agrı kanama da yok
TCTuernekolu Deletedmom434 merhabalar ben 11+ 2 deyim ve dün sabah kasıklarıma ve belime ağrı girdi ve hiç geçmiyor burda sabah 4:50 oldu ve hala geçmedi normal mi böyle ağrılar 😔😔😔😔
Nurylcndag Deletedmom434 birşey daha sormak istiyorum bebeğimin ultrasob ölçümleri haftasıyla uyumlu çıkıyor ama kafa çapı 1 hafta kadar geri çıkıyor,bakan doktor sıkıntı var felan demedi birşey söylemedi ama ben çok endişe ediyorum? Normalmi sizce bu durum ? 😔 17+3 te bakılmıştı bu arada
Deletedmom2224 @Deletedmom434 merhabalar şuan 7 haftalık hamileyim 6+3 ken kontrolle gittim kese haftayla uyumlu cıktı ama bebek gözükmedi malesef bu durum normal midir acaba 1 hafta sonra yine bakalım dedi dr pazartesi yine gideceğim
Aybikee Deletedmom434 bugün kızı 8 aylık bir arkadaşım ev tipi süt sağma makinesi alma hastaneden kirala hastane tipi olsun dedi. Hastane tipi daha fazla sağdığı için göğüsleri tam boşaltıyormuş süt de daha çok geliyormuş. Sizin fikriniz nedir?
Ayselsilahimigetir Deletedmom434 merhaba benim de bir sorum olacak tüp bebek yaptıranlar normal Doğum yapabilir mi yani tüp bebek yaptıran illa sezaryan olacak diye bsey var mi 🙂
FatmaDeliceYldrm Deletedmom434 selam cnm 36+2 haftalıqız devlete qidiyorum dktrm çok tatlı bi bayandı şimdiye kadar bebeqimin durumunun qayet iyi olduğunu söyledi ama hüsrana uqradım dktrm istifa etti bika dktra qitmek zorunda kaldım iki qün önceydi kontrölm bu dktrda 2 hafta qeriden qeliyo kafası küçük filan dedi morelimi bozdu bebeqim 2.550 qrm qeriden qelmenin kiloyla alakası var mı acaba sormak istedim uzun oldu biraz kusura bkma
GamzeCan 7 haftalık hamileyim ara ara kasık ağtım oluyor günde iki kere falan ama ağrı bir dakikayı geçmiyor sizce normal mii ? Bide düşük ilacı içiyorum bacaklarımm cok ağrıyor uzanınca normal mi ilacla bi ilgisi var mıı🙄