Deletedmom434 senaaa yorulmuş olabilirsin,ayakta çok durmuş olabilirsin bebiş pozisyon değiştiriyor olabilir
senaaa Deletedmom434 erken dogum gibi bi sorun degildir degil mi peki benim ne yapmam gerekiyor bebek dogumami hazirlaniyr
aryaniris Deletedmom434 e ben instagramda yanlis kisi ekledim o zaman siz diye 🤓😬 isim neydi? benim ekledigimin kizi var zaten, ikinci hamilelik mi sizin acabaaaa 🤔🤔😘
Acemiannee Deletedmom434 1 yasında oğlum var yazın ortasında bronşit atlattı ama kışın tekrarlar mı ? Sizce ne yapabilirim
Deletedmom434 Acemiannee tekrarlayadabilir tekrarlamayadabilir canım çocuk doktoruna bir danışabilirsin çok kalın giydirme kışın
Acemiannee Deletedmom434 peki bir bebeğin aşırı gazı varsa ne yapılabilir ? Sapsimpleks gibi gaz ilacı fayda etmiyorsa
AyseEmre Deletedmom434 kuzum benim cuma gunu ayrıntılı ultrasonum var ve hiç girmek istemiyorum sanki bisey çıkacak gibi bana kotu bisey diyeceklermis gibi hissediyorum korkuyorum gitmesem olmazmı? İkili ve üçlünün sonucu temiz cıktı
Deletedmom434 Acemiannee bolca gazını çıkart karnını bebek yağıyla ov sırt üstü yatır bacaklarını karnına doğru iç çek
Melikesiiiiii 36+3 günlük hamileyim bebeğim çok sertleşiyor bel ve bacakta aşırı ağrı var neden oluyo olabilir acaba
Deletedmom434 Melikesiiiiii pozisyondan dolayı yeri daraldı annesi kendide büyüdü normal bu şekilde olması
AyseEmre Deletedmom434 o yonden istiyorum ama bi yandanda ya olmayacak bisey derlerse diyorum o dusunceyide atamıyorum aklımdan off napcam bilmiyorum 😔😔
Deletedmom434 AyseEmre ben forumda bir detaylı ultrason okumuştum kötü haftasonuydu tamda 2 günüm zehir oldu doktora gittim içim ferahladı içini ferah tut kuzum 🙏🏻 Temiz çıkacak inşallah sonuç