Deletedmom434 Yildiz5891 ilaçlarını yinede kullanmaya devam et bol su tüket sürekli dinlen ağır iş yapma
Yildiz5891 Deletedmom434 peki. Magnezyum kullanıyorum bir de. Vajinal enfeksiyona su iyi gelıyo demek. Bende sadecee idrar yolu enfeksiyonunda etkili sanmıştım
Yildiz5891 Deletedmom434 peki teşekkürler. Birde göbek deliğinin üst kısmına dokununca agrıyo sankı. Bu organların baskı altında olmasından yada mıdenin sıkışmasından olabilir mi 😢
Melikefurkan Deletedmom434 38+2 haftalık hamileyim dün sabahtan beri çatıda ağrı var yatakta dönerken anı hareket yaptığımda ağrıyor birde gobegimin alt kısmında sancı hissediyorum ara ara yalancı sancı doğum sancısı mi bilemedim
Deletedmom434 Melikefurkan sancıların süresine bak 20 dakikada birse gerçek sancı başlamış demektir 5 dakikada bire düştüğünde hastaneye gidebilirsin
Melikefurkan Deletedmom434 Şuan için süreleri uzun dün gece vardı ara ara sabah vardı en sonda şuan iyiyim yeni yeni başlıyor o zaman
alaHarunKaraka Deletedmom434 merhAba ben bi arkadaşım için size bir danışmak istediğim bi soru arkds şuan 1 aylık hamile tatilde denize girmesi sorun olurmu
Deletedmom434 alaHarunKaraka canım ilk 3 ay riskli diye biliyorum ama temiz bir denizse bir iki kere girebilir
Tuqce Merhaba ben 10 haftalık hamileyim.ikinci çocuğum ilk çocuğumda göğüsümün hiç ucu yoktu onda çok çektim silikon uçla emdi oda en fazla on gün on gün sonra emmedi internette gördüm niplette göğüs ucu çıkarıcı bişey sizce işe yarar mı
Deletedmom434 dlbr_smy normal canım bebek büyüyor ama ağrın devam ederse rahatsız ederse seni bir doktora görünebilirsin