Deletedmom434 Ozlemmmm1 yorulmuş olabilirsin birde rahmin ve bebiş büyüdüğü için beline baskı yapıyor ondan olabilir
curcun Deletedmom434 göğüs pompası kullanmak mantıklı mı sizce sağdıkça sütğ arttırabilir miyiz ? Göğüs pompası kullanmak bizim lehimize olur mu ?
Deletedmom434 curcun ben gerekli bulmuyorum bebeklerimiz bizi emdiği sürece süt gelir pompanın bir alakası yok 😊
Nur55 Merhaba bebeğim 9 günlük havalar çok sıcak malüm cam açıyorum esiyo ceryan yapıyo tedirgin olup kapatıyorum ceyran yapması bebeğime zararı olur mu bide bu sıcaklarda ne giydirsem bilemiyorum üşür mü sıcak mı hep stresteyim 😔 bide bebeğim de sarılık var 2 saatte bir emzirmeye gayret ediyorum ama banyo yaptırdığım da uyandıramıyorum o zaman ne kadar saat geçerse sıkıntı olur? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden ☺️
Deletedmom434 Nur55 burnunu sıkıp topuklarına vurarak kaldırabilirsin camı bebişe hava pek gelmeyecek şekilde açabilirsin giyim konusuda sen ne giyiyorsan bir tık üstü yani senin giyiminden bir kademe kalın
Sahsinamunhasir Deletedmom434 bebegim 6 gunluk dun 17.5 sarilik degeriyle yatisimiz yapildi henuz kan alip tekrar degere bakmadilar ama teni eski haline dondu goz aklari hafif sarimsi sadece neyse sorum goruntu olarak normal olup degerinin dusmeme olasiligi var mi?
Kivito Birşeyi merak ediyorum bebek hemşiresi derken yenidoğduğunda yıkayan ilgilenen hemşire misiniz? Sizin için sormuyorum özellikle genel olarak bebeğe kötü davranan bir hemşireyle karşılaştınızmı bebekle yalnızken ona kötü davranıyorlar mıdır haberlerde çıkıyor ya sadece meraktan Allah iyilerle karşılaştırsın
Deletedmom434 Kivito evet o hemşirelerdenim ama haberlerde her çıkana inanmamak gerek aslında bebişlerle yalnız kaldığımızda söylenemez çocuk doktoru vs muayeneye geliyor ediyor