Tugbaumit Deletedmom434 4 gün önce 2670 gramdı birde makat geliş olduğu için mecburi sezeryan olucak sanırım doktor normal olsa doğarken ciğerindeki suyu atar ama sezeryanda atamıyor ne kadar tutarsak kar dedi serum ve iğnelerle sancıları durduruyorlar 😔
Minikmucize06 Deletedmom434 39+1 haftalık hamileyim 2 gündür akıntım şekli ve rengi değişti böyle sümüklü yoğun Bi şekilde vee koyu sarı yada yeşil bu nişan olabilirim nişan illa kanlımı oluyo
Deletedmom434 ZnznNazlican tüp bebek konusunu çok bilmiyorum ama bebek tutunana dek pek ağır bir iş yapma ve doktoruna kontrol ol en doğru bilgiyi muayene ederek o verebilir
Deletedmom434 H_Hacer bende 19+3 haftalığım ve magnezyum kullanmıyorum kullanmaman herhangi bir sorun yaratmaz 😊
minikkuzununannesi12 minikkuzununannesi12 minikkuzununannesi12 ZnznNazlican Gulsen4224 canım benim resmede bakarmısınn:)
Linadila Deletedmom434 32+4 haftalık hamileyim bebeğim erkek bu haftalarda doğumum olsa bebeğim yasarmi
Deletedmom434 Linadila elbetteki yaşar kaç kilo hatta bazı bebeklerin kilosu 2 kilonun üstünde olunca küvözde bile tutmuyorlar anneye veriyorlar hemen
EmanetSahibi Deletedmom434 bugün çatı muayenesi oldum 38+4 deyim yumuşama var dedi doktor. Eve geldim birkaç saat sonra pembe leke gördüm nişan mıdır yoksa muayeneden dolayı mı oldu ki bilemedim
Deletedmom434 EmanetSahibi muayeneden dolayı kanamada olabiliyor bir gözlemle bakalım eğer sancın başlarsa nişanın gelmiş olabilir
Minnil Deletedmom434 biraz saçma bi soru olucak belki ama detaylı ultrason için üç gündür geliyorum bebeğimin sırtı dönük kalbine bakamıyo şimdi yine çıktım bekliyorum çikolata Yedim vişne suyu içtim nasıl döndürürüm bebeğimi 😱
MinikkkMucizem Deletedmom434 benim için erken ama beynimi yiyiyor bu sorun 2 li testte Allah korusun down sendromu veya başka bi sorun olduğunda anne karnında tedavisi varmı? Teşekkür ederim şimdiden 😊
Deletedmom434 MinikkkMucizem down sendromu olduğunda bir tedavisi yok canım ama atıyorum damar tıkanıklığı var bunlar ayrıntılıda çıkıyor ve tedavileri olabiliyor