Aygl1996 Deletedmom434 Bide bişey daha sürekli emmek istiyo emziriyorum. Gazını çıkarıyorum. Sabah neredeyse bi su bardağı kadar kustu. O kadar sütü neresine alıyo anlamıyorum😊
Kubbeytt Deletedmom434 bulunduğum yerde kadn doğum doktoru yok 7 haftalık hamileyim ve bebeğinin ne kalp atışını görebildim ne de ultrasona girebildim doğal olarak folik asite de başlayamadım 😔
Ozgeyrsc Deletedmom434 dün idrar tahlili yaptırdım lökositlerimde +2 pozitif çıktı doktor suprax die bi antibiyotik verdi enfeskyonum fazlamı sizce
Aslihusein Deletedmom434 merhaba 1 aylık oğlum var gaz çıkardığı halde hala ıkınıyor alttan çok Gazi oluyor masaj dışında ne yapabilirim
Deletedmom434 Aslihusein karnını bebek yağıyla ovabilirsin birde düz yatır bacaklarını katlayarak karnına getir o şekilde de gaz çıkartıp rahatlar
pamuksekerinannesi Deletedmom434 Bebeğim 3 aylık üfürüm çıktı 3 doktora gösterdim masum üfürüme benziyor çok az ses geliyor dedi hepsi.. Doktorumuz takip edelim kardiyolojiye götürmeye yada ekg çektirmeye gerek yok dedi ama kardiyolojiye de göstersem mi acaba😞
Deletedmom434 pamuksekerinannesi her ihtimale karşı götürebilirsin ama az üfürümü varsa bir sorun olucağını sanmam
ikizlerrr mrb ben 29 haftalık hamileyim ve ikiz kızlarım olucak kısmetse😊 ikiz oldukları için sezeryan olucam mecburı😑 ve yine ikiz oldukları için erken gelme durumlarıda var🙈sizce ciğer geliştirici iğne yaptırmalımıyım yada kacıncı haftada doktoruma soylemelıyım bunu yapsın dıye. 2. sorumda şu olucak , bebeklerden biri haftasıyla uyumlu dıgeri 2 hafta onde bu sorun olur mu?suan biri 1250 gr dıgeri 1650 gr 😊
Deletedmom434 ikizlerrr ikisinin kilosuda iyi canım sorun olmaz ciğer geliştirici iğneyi doktor uygun gördüğünde sen söylemeden söyler zaten ama yinede sorabilirsin gerek varmı diye
Deletedmom434 Lonelinesss canım yiyebilirsin ama faydalı şeyler istiyorsan bolca ceviz badem fındık gibi şeyler ye 😊 hem bebiş kilo alır
Lonelinesss Deletedmom434 kız bazen kahvaltıdan bıkıyorum. O yüzden haklısın aslında o tür şeyler yemek lazım.
H_Hacer Deletedmom434 merhaba bugün pizzanın içinde fark etmedim çok az mantar yedim bir şey olmaz değil mi? Kuzenim erken Doğum yaptı da köyden gelen mantar zehirlenmesinden ondan korktum 😞
Sonsuzmutlulk Deletedmom434 6 haftalık hamileyim kese etrafında kanama görünüyor dedi yalniz bende kanama veya lekelenme bile yok ama dr korkuttu bizi progestan diye bi ilac kullanıyorum napmalym