melisamother Deletedmom434 tansiyonum 11\6 ya da 12 /7 cıkıyor hep canım, bazen çok heyecanlanınca 2 kere 13 9 u gördüm
Aysel_mslmv Deletedmom434 4 hafta 4 gunluk hamileyim.1 hafta once 2 gun suren lekelenmem oldu.doktoruma sormaya utandim.cinsel iliwki yasakmi bana,ve ya orgazm olma falan🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
Sumeyra_Bal Deletedmom434 ben 3 aydır mide bulantısından yemek yiyemedim folic asit kullanmadım şimdi 12 haftayım yemek yiyorum düzenli kullansam faydası olur mu yoksa geç mi kalmış oldum
Deletedmom434 Sumeyra_Bal kullanmayabilirsin canım doktorun zaten folik asidi bırak vitamin demir ilacına başla diyecek
Deletedmom434 Mucixem kendini yormadan hareket edebilirsin ağrılarım olduğunda ben bol yürüyüşlerle geçiriyordum
deletedmom321 Tekra merhaba :) bugün 21+0 olduk. Dün öğleden sonradan beri hiç kımıldama olmadı, bir sorun belirtisi mi yoksa ben mi hissetmiyorum acaba. Endişelendim doktora gitmeli miym
Deletedmom434 deletedmom321 hayır canım uyuyordur endişelenmene gerek yok zaten bu haftalarda pek hareketli olmazlar
deletedmom321 Deletedmom434 teşekkür ederim canım inşaallah öyledir gümde birkaç kez minik hareketler hissederdim olmayınca korktum takip edeyim bakalım biraz
Deletedmom434 Flz uyuşuk olduğun için hissetmiyorsun zaten onu maalesefki evet pis kanı ve içinde kalan olduysa onu dışarı atıyoruz bu şekilde hissetmiyorsun bile 😊
Deletedmom434 Flz yok hissetmezsin ameliyattan çıktığın gibi anestezi geçmeden yapıyorlar herkes birşey diyor bakma onlara
Mirvee @Deletedmom434 gebelıkte karacığer ile ılgılı rahatsızlıgın cıkmasıda kasıntıyla oluyormus onda kızarıklar mevcut oluyormu pekı
Zuhrenasyazici Mirvee karnında da var mı canım yada vücudunun başka yerinde pupp diye bi hastalık var inşallah o değildir canım
Hira Deletedmom434 yürüyüşe başladım canım bide bizim apartmanda asansör yok 4kata merdiven ile çıkıyoruz ama sonrasında ağrım oluyo
Deletedmom434 Ayyildiz bazı yerler yıkıyor ama ben yıkanmaması taraftarıyım üstündeki verniks tabakası bebeği besleyen maddeler içeriyor çünkü
Flz Deletedmom434 peki genel anesteziden ne kadar sonra odaya getiiriliyoruz? Geceliğimizi aşagıda mı giydiriyolar yoksa odaya önlükle gelip bikaç saat sonra mı geceliğimizi bezimizi giydiriyolar