Derya341986 Deletedmom434 herşeyden korkar oldum kusmadan korkmuyorum çok kasılıyorum zaten riskli gebeliğim var kanamam olurmu diye korkuyorum allahım yardımcımız olsun
Mervesim Deletedmom434 hani illa boyle gebeler olmustur karsilastiginiz cati dar mi cikiyo onu merak ettim
Deletedmom434 Flz süt gelmese bile zorla emziriyor hemşireler mama taraftarı değiliz 😊 ama çok çok doymayıp sütün yeterli olmaması durumunda ağlama krizine girdiklerinde veya kan şekerlerinin düşmemesi açısından biraz veriyoruz
MerveGkce Merhabalar , bu sabah koyu kahverengi afedersiniz sümük gibi bi akıntım geldi tuvalette nişan mı bu evde sancı mı beklemeli miyim ? Hastaneye gitmeli miyim ? 38+4 hafta bu arada.
Deletedmom434 MerveGkce evet nişanın gelmiş evde sancını bekle derim ama açıklığın varmı yokmu diye merak ediyorsan gidebilirsin
MerveGkce Deletedmom434 teşekkür ederim. En iyisi bekliyim ben peki nişan geldkten ne zaman sonra doğum başlar ?
Deletedmom434 MerveGkce onun hakkında net birşey diyemem bazılarında 1 gün sonra bazılarında 1-2 hafta sonra
Deletedmom434 Banuokanasya doktorlar herşeyin kötüsüne hazırlamak zorunda çünkü iyi diyip kötü sonuçla karşılaşırsa bu sefer tepki verdiğimizden korkuyorlar
Banuokanasya Deletedmom434 ya bir sorumdaha olacak benm sag gogsumun alti cok agriyo nefes almakta cok zorlaniyrm ne yapabilirim
Ebubekir Deletedmom434 merhaba ben 21 +4 teyim bu gün sağlık ocağından kan testi sonuçlarımı aldım ve oradaki doktor şekerin düşük karaciğer enzimlerin yüksek dedi doktoruna görün dedi yarın gidicem fakat merak ediyorum acaba bana yada bebeğe bi zararı olur mu YA da tedavisi mümkün mü yardımcı olursanız sevinirim 😌
Aysel Busratek07 merhaba benim bebegim anne sütünü sadece 10 gün içe bildi oda çok az ve sonra mama veriyodum ve şimdi hala sagma çabasında oluyorum artık heralde o kadar sıkmaktan dün bir damla kan geldi gögsümden şimdi napayım ben kafam karışık ugraşmayı bırakmalımıyım
Deletedmom434 Aysel çok fazla kan gelmemiş ama kendin sıkma canım pompa yardımı yada bebeğine zorlada olsa ver bir süre ara ver sağmaya
SedaManavolu Deletedmom434 merhaba 34 haftalık hamileyim. Bebegimde tek umblikal arter durumu ortaya cıktı ama bu zamana kadar 2 yada 3 gün gelisim geriligi var baska bir gerilik yok. Dogumu simdilik normal diyor doktorum. Sizdede benm gibi durumu yasayan varmı normal dogumları rahat gectimi? Şimdiden cok teşekkürler :)
Deletedmom434 SedaManavolu evet canım bir risk olsaydı doktor zaten normal yapalım demezdi endişelenmene gerek yok sağsağlim sağlıkla kucağına alırsın umarım 🙏🏻
OzenMeryem Deletedmom434 post açtım ama yazan olmadı maalesef 😏 sormak istediğim bişey var eşim rahatsızlığından dolayı 16 mg kortizon kullanmaya başladı bana ve bebeğe zararı olur diye yanına bile yaklaştırmıyo zararı olabilir mi bu konuda bilginiz var mı? Şimdiden teşekkür ederim 😊
ikievlatannesi Deletedmom434 mrb iyi gunler 25 haftalik hamileyim ve 3 4 gundur uzerimde oyle bi halsizlik oyle bi yorgunluk varki kendimi attigim yerden kalkamiyorum cok cabuk yoruluyorum ve biraz yurusem nefesim daralio terin suyun icinde kaliyorum midemde artik asiri yanmalar oluyo ne yapabilirim smdiden cok tsk ederim 🙏😉😍
Deletedmom434 ikievlatannesi büyük ihtimalle bebişin damarına baskı uyguluyor bahsettiğin belirtiler tansiyon düşmesi belirtisi öyle bir durum olduğunda sol tarafına uzan mide yanmalarıda bu haftalarda normal birşey 😊