Burcukoca89 @Deletedmom434 merhaba ben 37+2 haftalık hamileyim ancak hala göğüs ucum yok nasıl bir yol izlemeliyim kafaya çok takıyorum bu durumu😔
latahzen Deletedmom434 oğlum sabah uyandığında anne parmağım acıyo dedi sonra kulağı kızardı ve şişmeye başladı şimdi geldik acilden iğne yaptılar işaret parmağı balon gibi çok korkuyorum ya bilgin var mı canım ne olabilir 😭
Krasivyy Deletedmom434 11+5 gebeyim ayaklarım o kadar kaşınıyor ki yara olcak neredeyse ve burnum kanıyor iki gündür bunların gebelikle ilgisi var mı
Kubdenya Deletedmom434 gecmedi ama ctesi gidicem calisiyorum cünkü aksamlari oluyor genelee az bi agri
Deletedmom434 Burcukoca89 çıkartıyor tabi ama göğüs ucu aparatları daha etkili ikiside uygun ürünler ikisinide deneybilirsin
AyseNurv Deletedmom434 ben 7+5 haftalık hamileyim ne yesem çıkartıyorum midem bulanıyor ne yesem acı tat alıyorum sizce ne yapabilirim 😔
Deletedmom434 AyseNurv normal bu haftalarda çubuk kraker,leblebi ile bastırabilirsin birde doktoruna sorarak zencefil çayını içebilirsin🙏🏻
Veyselimiz Lütfen bana yardım edermisib saglık ocagında kan verdim tsh 5:80 çıktı bebekte zeka geriliği yaparmı hemen hastaneye gitcem yarım ilaç verse bebegime bisey olurmu 7haftalık hamileyim
Deletedmom434 Veyselimiz canım ne alaka tedaviye başlayınca etkilenmez iyi düşün iyi olsun hiç üzme kendini🙏🏻
Deletedmom434 latahzen kuzum geçmiş olsun ne olduğunu bilemedim şuan doktorlar ne dedi orta kulak iltihabı olabilir gibime geldi
latahzen Deletedmom434 alerji dedi avil iğne yaptı bende şurubuda var şükür parmağın şişliği indi kulağında hafif kızarıklık var
BamBi Deletedmom434 hareket ettigimde yurudugumde gecmior yani adina sancimi demeliyim bilmiorum. Adet hissi var sankim? Bacak arasi kaslardada agri var
BamBi Deletedmom434 canisi bugun gorundum doktora acilma fln yok dedi. Ancak bebegin kilosu bana cok az kaldi asiri uzgunum bugun..