Veyselimiz 7+4günlük hamilelik gözüktü ultrasonda kesem uzun bi bilginiz varmı çok korkuyorum fasulye gibi
Deletedmom434 Veyselimiz canım korkma hiç bebişide 1-2 haftaya görürsünüz kesenin şekli normal doktor kötü birşey demediyse korkma
Merveolgan Bebeyim iki günlük sarılık İçin yattık 22 sarılıpı çok korkuyorum doktor aktif bir bebek dedi hareketleri çok iyiyimiş 😢😢😢
BurcuY Deletedmom434 kuzum yine ben 🙈 ikili tarama sonucum çıkmış nereleri yazmam gerkio bana yorum yapabilir misin 🙏
Deletedmom434 BurcuY canım mail kullanıyorsan sonuç resmini bana mailden atabilirsin ilkgdc34@gmail.com
BurcuY Deletedmom434 tamam kuzum hemen atcam internetten baktım ikinci sayfayı yayınlamamışlar almaya gidiyorum hemen sana mail atcam teşekkür ederim 😍
Deletedmom434 Alyatospik şimdilik 2 paket al en fazla çünkü bebişin cildine göre bebek bezini seçicez
Zeynep360 Deletedmom434 6 günlük bebeğimin tek gözünde Hafif şişlik farkettik doktor netira damla vermiş ben gidemedim doktora sezeryanlı olduğum için bir göz doktoruna baktıralım mı çok üzülüyorum ciddi bişey değildir dimi
ebru23 Deletedmom434 16.haftamdayim suan kasiklarimda sanci var bazen haprisinca bile igne batmis gibi oluyo cok yuruyunce de rahmimde vajinamda baski hissediyorum. normal bisey mi yoksa yarin doktoruma gidicem
Deletedmom434 ebru23 rahim büyüdüğü için bazı ağrılar normal kabul ediliyor fakat geçmeyen bir ağrı ise mutlaka doktorunuza görünün
Sewo Deletedmom434 merhaba ben 9 haftalik geneyim 5 haftadan beri kahverengi Lekelenme var bazen çok bazen az neden oluyor acaba bu. Bütün ilaçları da kullanıyorum genede oluyor ama kırmızı değil koyu kahverengi bazen az bazen cok.
Deletedmom434 Sewo bazen o şekilde lekelenmeler yaşanıyor eğer bir problem olduğunu söylüyorsa doktorunuz endişelenmeyin bol bol dinlenin
Newmom Deletedmom434 30 haftalık hamileyim hala sütüm damla olarak bile gelmedi normal mi bazı kısılerin gelmis hep
Sewo Deletedmom434 doktor kanama bölgesi falan yok diyor düşük tehlikesi var demedi şimdiye kadar .Ama düşük iğnesi protestan falan kullanıyorum. Bide kan pıhtılaşması var bende sulandırıcı iğne kullanıyorum. Cevap için çok teşekkür ederim