Deletedmom434 Tugcec01 mama önermiyorum anne sütü yeterliyse anneyi emmeli. İlk 3 ay istifra dönemi olduundan kilo pek alacağınızı sanmam bir diyetisyen ile görüşebilirsiniz
Melis_tugba Deletedmom434 merhaba lar ben de 26 haftayım bebegiö cok hareketsiz bide acaba birşeymi olucak burda ve baska yerlerde bir cok sey okuyorum ve ister istemez korkuyorum normalmı
BAHAR25 BAHAR25 canım doktora sordum unisom tb diye ilaç verdi migde bulantısı için mis bunu kullan migde bulantin geçince tekrr başlarsın dedi . Ama prospektüs de hamileler için zararlı olduğu yazyor kafam karsti
Mucizemm41 Deletedmom434 eelvet göründüm normal denildi olabilirmiş Nisan bu şekilde gelebilirmis çatı muanesi oldum tekrar geldi zaten sanırım acilmam yavaş ilerliyor 1 cm di dün ne yapmam lazım hızlı ilerlemesi için 40+4 günlük gebeyim
gnccnszmhappy Deletedmom434 20. Haftanın başındayım 2 gündür oturup kalkerken kasık ağrım oluyor bide idrar yaparken hafif ağrı enfeksiyon olabilir mi?
gulsumtopcu Deletedmom434 ya benım bebegım cok hareket edıyor hıc durmadan hemde bu bır sıkıntımı acaba 30 haftalık hamıleyım
Aybuke5 Deletedmom434 ben 13.haftadayım 14 olcak yarın bel ağrım ve sırt ağrım çok sık değil ve çekilmiycek gibi değil neden oluyo internette bazen bel sprısı düşük diyo ama benim şiddetli değil
Aybuke5 Deletedmom434 yok bazen ara sıra eğilip kalktığımda 1-2 dakika hafif ağrı sırtımda aynı şekilde gündüzleri çok uzanıyorum ondan olabilir mi bazen sağa sola dönüyorum ama yinede hafif ağrılar
Kuruuzum Cok kotu gribim yarin sezaryene giricem bebegime bulastirmaktan korkuyorum beni alirlarmi bu sekilde doguma😞 ne yapmaliyim