Deletedmom434 BurcuY hamile olmadan da yaşıyormuşsunuz sebebini araştırmak için önce kadın doğumcunuza bir sorun çünkü bir çok sebebi olabilir o sizi gerekli görürse başka bölümlere yönlendirir bebeğe bir zararı olmaz
BurcuY Deletedmom434 içim rahatladı ona etkisi olmasında ☺️ Evet hep oluyordu ara ara konuşayım doktorumla en iyisi.. çok çok teşekkür ederim ilginize ❤️
Deletedmom434 Eflinisa 2’li taramada ense kalınlığı değeriniz yüksek çıksa doktorunuz söylerdi 3’ün altında olması gerek
Smyre Hemşire hanım 34+5 hafta olduk doktor boynunda 2 kez kordon dolandı ama gevşek sesi hareketlerini kontrol etmemi 3 gün de bir de nst istedi ama çocuk hareket etmezse hemen kötü oluyorum arada uyuyordur ama birşey olur diye de sürekli kontrol ediyorum bol su içmemi söyledi başka ne yapmam lazım hareket etmediği zaman da olur normaldir ama ayırt etmek için??
Deletedmom434 Smyre flash tutup karnına hareket etmesini sağlayabilirsin yada duşa gir karnını bebe yağıyla ov yatarken karnını sars oynayacaktır
Sugar_she @Deletedmom434 normalde adete göre 28 haftalık hamıleyım fakat ultrason da 30 hafta çıkıyorum ve su fazlalığı varmış ayrıyetten erken Doğum olabılır dıor doktor ne yapabılırım
Deletedmom434 Sugar_she herhangi yapabileceğin birşey yok kuzum bebişine kilo aldıracak besinlerle beslen ve doktorunda sürekli takip ol onun dışında bolca dinlen
Sugar_she Deletedmom434 cvbınız icin cok teşekkür ederim suanda 1614 gramış neler tuketebılırız acaba kilo alması icin