Deletedmom434 Flz sıkı giydirirsen eğer hiç bir sorun olmaz aşılar virüslerden korur hastalıktan değil
Flz Deletedmom434 peki evde nasıl giydirmek lazım havalar soğudu hırka yelek giydiriyorum ama fazla mı gelir tulum üstüne
Nagihanada Deletedmom434 ben 37+2yim iki gündür sadece geceleri karın ve bel ağrım oluyor doğum belirtisi olabilir mi acaba
asminko345 Deletedmom434 Merhaba 29+2 kontörlümüz vardı 1439 gram dedi bebeğim için şuanlık sizce iyimi 3 hafta sonra nst gireceksin dedi erken mi 😑🤔
BurcuY Deletedmom434 10+1 haftalık hamileyim belim aşırı ağrıyor neden olabilir acaba? Bayağı soru yağmuruna tuttuk sizi de teşekkür ederim şimdiden 😘
Huzurunannesi Deletedmom434 benm daha çok yeni ama Kasıklarımda arada ağrı hissediyorum sebep be olabilir
Aeifelif Deletedmom434 Peki birsey duydum.makatla vajina arasina zaytin augi surup pamuk koyarsaķ esnek oluyomus nenakdar dogru
Aeifelif Peki birsey duydum.makatla vajina arasina zaytin augi surup pamuk koyarsaķ esnek oluyomus nenakdar dogru bu
Deletedmom434 Aeifelif perine masajı yapmak daha mantıklı fakat dediğinde hemen hemen perine masajına yakın bir şey vücut tipine göre doğruluğu var
Bo25 Deletedmom434 haftaya ikili teste gidicmem 12. Haftam cinsiyeti söylermi doktor Zübeyde hanıma.gidiyormu bu arada