Mom534545 Deletedmom434 11.haftamda nasıl yerleşme kanaması olabilir ki doktorumu aradım Parol iç bişey olmaz dedi
Deletedmom434 Nue tabikide böyle bir durum yok gebe pol 1 den bir kere muayene alın sizde ulaş beyin nasıl iyi biri olduğunu anlayacaksınız erken doğum riskimden 3 gün serviste yattım sürekli temizlik halindeydi odalar bile
Deletedmom434 Mom534545 ben yerleşme kanaması demedim dikkat ettiysen ? Yerleşme ağrısı dedim bebek yerleşip rahim büyüdüğü için ağrılar normal
AcemiAnneee Deletedmom434 merhaba benim sorum 11 haftalık hamıleyım doktoruma sordum balık yağı kullanıyım mı dıye tersledı gerek yok tıpta yerı bıle yok dedı çıktım öyle besınlerle alamıyorum iştahım gelmıyorum kullanmalı mıyım sızce
Deletedmom434 AcemiAnneee terslemesine anlam veremedim ama kullanabilirsin balık yağının bir zararı yok
Ada09 Deletedmom434 gebelikte her idrar yolu enfeksiyonu geçiren kişinin anne karnındaki bebeği kesin olarak enfeksiyon kapıyor mu ?
Deletedmom434 Ada09 tabikide kesin diye bir durum yok hatta anne karnındaki bebeğe olucak diye bir kaide yok
ayseaselbebegim Deletedmom434 meraba canım ben hamileligimin 26. Haftasindayım bebeğim 1 kilo doktor normal dedi ama nasıl acaba kilosu ben 6 kilo aldim çünkü