[silindi] Deletedmom434 bebeğim kakasını 3 gündür yapamıyor zorlanıyor kızarıyor ama yapamıyor normal mi bu durum sağlık ocağındaki hemşire normal dedi ama bilemedim çünkü bebeğim huzursuz oluyor yapmadı mı
Deletedmom434 Nazyun suni sancıyla açılma olursa normal doğum olur kaka yaptığını ancak ultrasondan anlaşılır 41. Haftaya dek beklenebilir
[silindi] Deletedmom434 önceden mama veriyordum ondandır sandım3 gündür vermiyorum ama yapmadı ama çok zorlanıyor ağlıyor ne yapmam gerek hemşire damla önerdi nurse harvey kabızlığa da iyi dedi ama işe yaramadı 3 veya 4 damla veriyorum ama kaç vermem gerek Az verdim diye mi işe yaramıyor
Gizemturan Deletedmom434 benim 40 günlük bebeğim var prematüre sütüm yetmediği için mama kullanıyorum bebelac kullanıyodum kabız yaptı şuanda kabız zeytinyağı veriyorum gaz ilacı kullanıyorum ama çok zor yapıyor başka napmam lazım
Deletedmom434 Gizemturan mamasını değiştir canım hipp markasının önerebilirim karnını bebe yağıyla ovala sürekli gazını çıkart
yagmurtpl Deletedmom434 ben de bebeğim 6haftalıkken Demir ayağımı kesti doktoruma danışarak tetanoz aşısı oldum, ama sağlık ocağındaki hemşire baya tedirgin oldu 6.hafta tetanoz icin erken dedi, kafam karıştı,siz ne düşünüyorsunuz ?
Gizemturan Deletedmom434 aptamil önerdiler aptamil aldım bende gazını çıkartıyorum acı elma yağıda kullanıyorum karnını ovalıyorum ama korkuyorum bağırsaklarına bişey olur diye
yagmurtpl Deletedmom434 doktorum tetanozdan bi şey olmaz dedi ama etraftan tepki alınca rahatsız oldum inşallah bi şey olmaz Allah’a emanetiz 🙏 teşekkürler cevabınız için 🙏
Yusuf Deletedmom434 cnm çarşamba günü benden leke geldi doktora gittim bir sorun yok dedi yatış verecekti bende evde yatsam olur mu dedim bakacak biri var dedim doktor da olur dedi ama bol bol yat dedi yatiyorum kanama sebebi de yorgunluktan cok ayakta durmaktan dedi birdaha da leke gelmedi başka sebebi var mi ki bu arada bebek hareketli
Aliimran Deletedmom434 merhaba benim bebeğim 20 günlük ve sarılığı var sürekli emzirmeme rağmen geçmiyor ve iki saatte bir uyandırma kaç aya kadar sürer
gamzeozer16 Deletedmom434 bişey sorabilirmiyim sanırım grip oldum 33 haftalık hamileyim eşim ağır bi grip geçirdi yanaşmadım ama geçti galiba ilaç falan malum alamıyoruz ne yapabilirim 🙄