Flz Canım ben doğum yaptım emziriyorum ama basım cok ağrıyordu dayanamadım majezik içtm şimdi mama verdim Nezaman vücuttan atılır da emzirmeye baslıyım?? Bide bebeğim 26 günlük kaç cc mama veriym?
Deletedmom434 Flz süt iç kuzum biraz 2 saat sonra emzir mama oranın iyi anne sütüyle bir olunca yetiyordur
Derya341986 Deletedmom434 iyi olmanıza çok sevindim cnm. Bende iyym bel ağrım var ara ara bende sertleşme oluyor okdr doktora göründüm allaha şükür bir sıkıntı yok şuanlık
Aslicinarberk Ben 25 haftaya girdik ama sürekli aşağıya doğru vuruyor ve çıkacak gibi sol kasigimda ağrı var son 4 ,5 gündür özelikle oturup kalkarken hareket edince çok ağrı oluyor normal mi.
Deletedmom434 DefneRana adaçayı tarçın çayı tüket çömel kalk sıcak duş al oturma banyosu yap merdiven in çık squat ve bol bol yürüyüş
DefneRana Deletedmom434 sıcak su torbası koyuyorum belime çömelip kalkıyorum bütün gün aktif hareket ediyorum göbeğim bile inmedi
DefneRana Deletedmom434 çubuk tarçın mı olsun ne kadar suda kaynayacak mı ayy hiç tarçın çayı yapmamıştım kusura bakmayın
Deletedmom434 DefneRana çubuk tarçın çaydanlığın demlik kısmına koy su kaynayana dek kaynat sonra 5-10 dakika dinlensin iç
DefneRana Deletedmom434 tmm hemen yapıyorum girdim bile mutfağa inşallah işe yarar çok teşekkür ederim
Sugar_she Deletedmom434 merhaba bisey sorucam ama bebekte su fazlalığı illa erken Doğuma mı yol acar acaba neden kaynaklıdır.