Hana_33 Deletedmom434 merhaba bugün çatı muayenesi oldum çok dar normal doğum yapamazsn dedi peki ben ne yapabilirim normal olması için hani egzersiz flan
Deletedmom434 Hana_33 çatın darsa kuzum egzersizlerin etkili olabileceğini pek sanmam ama çömelip kalkmayı ve squatı deneyebilirsin
Tgcee Deletedmom434adet donemne gore farklı ultrasyonda ve kanda bebegım farklı gorunuyor ama dr hıc bır sıkıntı yok dedı saglık ocagndan ogrendım zaten acba gec dollenmeden mınkaynklo
Ayse68 Canim ben suan 5+5 hafta gebeyim iki kez kahverengi lekem geldi cok az tuvaleteyken pecetenin ustunde gordum biri sumuksu biri daha suluydu ve dun bi kac kez sari leke geldi tuvalete bunlar normalmi ? Adet sancisi gibi agrilarim var.
yagmur12 MeltemOlgun Ayva çekirdeğini suyun içine koy jöle kıvamına gelmesini bekle ve kullan bebeğe de hiç bir zararı yok
elifnurr Deletedmom434 mrb 38+2 yim bebeğim hala ters dogumum ne zamn olur sizce yani sezaryen 40 haftayı bekler miyiz
Gamze955 Merhaba 36+5haftalik hamileyim.35+4te cati muayenesi oldum doktorum.acikligim.oldugunu ve gununu beklemeyecegini soyledi bebegin. Sizce bu durum.nasil.ilerler ? Ve duzensiz sekilde kasilmalarim var karnimda ve rahmimde
Deletedmom434 Gamze955 hızlıda ilerleyebilir yavaşta çömelip kalk merdiven in çık yürüyüş yap sıcak suyla duş al oturma banyosu yap açıklığa yardımcı olacaktır
bhdrrabia Deletedmom434 canım 2 sattir karnımdan aşağısına kramp giriyo geçmedi normal mi bu kadar uzun sürmesi 28 haftalığım
Kbrmrt Deletedmom434 Bebeğimin kafasının 1 hafta önde olması ve gününü geçirmesi normal doğuma engel mi? Bir hafta önde diye bir hafta önce doğması gerekmiyor değil mi? Sonuçta bıngıldaklar içiçe geçecek doğumda.😃
Deletedmom434 SenayAvsar hayır,siz hangi tarafta rahatsanız bebekte o yönde rahattır ama kendinizi sola yatırmayada alıştırın
kizbebekannesii Selamlar..öncelikle bu şekilde sorularımızı cvpladığınız için teşekkürler. Ben 7+1 haftalık hamileyim.kalp atışını geçen hafta duydum ve iki haftadır kusma ve bulantım devam ediyor. Ama aklıma takılan iki şey var. Birincisi göğüslerim ilk haftalardaki kadar çok acımıyor yani yine sert ve acıyor tabiki ama eskiden çook daha fazlaydı.normal mi ? Bir de ilk haftalardaki adet ağrısı gibi kasık ağrılarım bitti hiç yok normal mi ki ? Kanamam falan hiç olmadı bugüne kadar da zaten.
Deletedmom434 kizbebekannesii tabikide normal 9 ay boyunca belirtide yaşayabilirsiniz belirtiler hemen bir anda kesilebilirde korkmayın❤️
kizbebekannesii Deletedmom434 ya ne blym internette diyor bu belirtiler 12. Haftada anca biter erkenden bitmesi kötüdür falan yedim kendimi 2 gündür 😞 ama çook teşekkür ederim bilir kişiden duyunca rahatladım çok şükür 🙏🏽