Yasemindemirtas Deletedmom434 canım sanırım içtiğimi unutarak üst üste 2 kere antibiyotik içtim :( ne yapmalıyım. Hemen acile mü gitmeliyim nasıl anlıcaz.
Brcntyfr Gunaydin.ben normal dogum yaptim.Hicbir problem yoktu bebegimi kucagima aldm ve surekli emzirdim nerdeyse agzindn cikartmdm 3 gun boyunca.hastaneye kontrole gittik kaninda enf cikti ve %10 kilo kaybiyla hastaneye yatti ve mama baslndi.bu sirada ben sagdim 3 saatte bir 25ml sut geldi.gunde 3 defada emzirmye gittim. Hastaneden sonra sutum az diye sagip vermk zorunda kaldim sut yetmez hastalanir diye. 10 gundur emzirmeye calisiyorum sutum artsin diye ilk 2 dk emiyo sonra aglamaya basliyo. 3 gundurde gogsumu asla almiyo ciglik atiyo resmen. Ben napicam. suan sagiyorum biberonun meme kismini anca dolduruyo onuda o sekilde veriyorum. Psikolojim bozuldu anne sutu alamiyo diye buda etkiliyo gelmemesini.bugun 39 gunluk bebegim.
Deletedmom434 Brcntyfr sağlık ocağındaki hemşirenizden bu konu hakkında destek isteyin eğitim verirler size
YasinNaciyeBayraktar Deletedmom434 bişey sorcam bende erken doğum riski olduğu için progestron kullanıyorum onu kullanmaya başladığımda bebek sanki az hareket ediyo
tugba93 Deletedmom434 merhabalar , 27+6 oğluşumu bekliyoruz. Karnım ara ara çok sertleşiyor , aşağıya baskı yaşıyorum bu durum beni çok korkutuyor. Sebebi ne olabilir ?
eljid Deletedmom434 cnm bebeğim kuwez ici oksijen alio şuanda burnundaki felan çıktı o ne zaman düzenlenir acaba geceleri nefes almayı unutoms bebeğin küçük olduğuna bağlıdır ne zaman çikr düzelir acaba
cennetkusunannesi Merhabalar 😊 39+3 deyim rahim ağzında yumuşama var çatı muayenesinde -2 seviyesinde dedi🙄 Ne anlama geliyor açaba Doğum yakın mi dersiniz 🙈
busrasafak Deletedmom434 Canimm bisey soracagim sana cevrende duydun mu diye 16. haftada yuzde 80 90 kiz dendikten sonra degisen hic duydun mu😍
Havvanurcoskun Merhaba, bebeğim 11 haftalık doktor bağırsakları dışarıda dedi karnın biraz dışarıda duruyor ultrasonda gösterdi 12. Haftada geçmesi lazımmış fizyolojik bir durummuş herkeste oluyor mu sebebi nedir normal bir durum mu merak ediyorum ?
Deletedmom434 Havvanurcoskun genetik bir rahatsızlık yada normal bir durum olabilir geçmesini bekleyin
Deletedmom434 cennetkusunannesi hayır,rahim uzunluğum 40 mm açıklığım 1 cm miş nişanım geldi belli olmuyor nişan durumları