CanMeh Lutfen sorumu goroursenz cevap yazın bu ayın 9 adwt olmam gerektı olmadım pazarteıs gunu saglık ocagına gıttım sonuclarım 3.82 cıktı domtor olabılrde ol ayada bılır xedı haftaya gel tekrar kan alıcaz dedı sızde var mı bısey
CanMeh Deletedmom434 var mı yanı cok ıstıyorum esımde her gece karnımı elıyo oksuyo bebegım nasıl dıye ya hamıle deyılsem dıye cok korkıyorum
iremvolkan29057 39+1 günlük hamileyim ama bugün doktora gittiğimde bebeğin geriden geldiğini 37 haftalık olduğunu söyledi bi sıkıntı olur mu acaba ????
iremvolkan29057 Deletedmom434 birşey daha sorucam adet olucakmışım gibi kasıklarım da ağrı var ve akıntım var su gibi çok geliyor suyum geliyo olabilir mi ?
Melike01 Deletedmom434 mrb saat 11 bucuk gibi nisanim geldi kan geldi yarim saatte bir adet sancisi gbi sancim vuruyor ne yapmaliym panik yapip hastaneye gtmek istemiyrm
Deletedmom434 Melike01 sancıların 5 dakikaya düşünce git kuzum Duş al yürüyüş yap merdiven in çık çömel
Hhhzzzlll3545 Deletedmom434 10+5 olduk biz bugun ama yattigimda surekli bi gurultu oluyor karnimda ac degilim bundan eminim bir kac yerden bebek hareket edince kucukken bagirsak hareketi saniyorsun denmisti bu dogru mu ?
Deletedmom434 iremvolkan29057 su birden boşalır ama tedbir amaçlı gidebilirsin sancıların 5 dakikada bire düşünce
Birguzelanne Deletedmom434 merhabalar 13 haftalık hamileyim sağ kasığımda biraz şiddetli bir ağrım var.Ve bu ağrı bacağıma da vurmaya başladı sizce önemli bir durum var mıdır