Cansugomur Hemşire hanım hergun iki şişe bira içmeden duramıyorum . Bırakmak istiyorum onun için bı oneriniz varmı 🤣🤣🤣
Gamze1903 Deletedmom434 bisi sorucam 💆36+2 hamileyim canim nst baglaniyorum sancim hic ciikmiyo ama bebegimin kalp atislari 130 ve 138 arasi gidip geliyor 1 2 kere 140 gormusuzdur oakdr dusuk degl mi doktor gayet guzel dedi amaa anlamadim💆😯
Ozlemozlm Deletedmom434 hni bilemem tam olark anlatimi fln cok afedersn ama biraz dha acik komusacgim esimin cinsel organi degmez dimi eger bebek dogum kanalina girmis ise bn diyorum ya kafasija degse fln ondan cok korkuyorum
Deletedmom434 Ozlemozlm anlattığını anladımda nasıl cevap vereceğimi bilemedim😂 bebeğe değmez bebek zaten amniyon sıvısının içinde amniyon sıvısına bile değemez
Ozlemozlm Deletedmom434 bevek dogum kanlina bile girse degmez dimi bnm korkum o sadece hni bebekelr dogum kanalina giriyor ya o esnada degmez mi 😅
Yrenn Deletedmom434 merhaba hamilelikte duocid 375 mg kullanılıyo mu acaba doktorum yazdı ama yinede endiseliyim 🤔
Arasinannesi2 Deletedmom434 37+2 günlük hamileyim gün önce nisanım geldi bugün doktora gittim 1 cm açıklık var dedi doğum ne zaman olur
Deletedmom434 Arasinannesi2 hiç belli olmaz kuzum hemende olabilir bir hafta sonrada adaçayı papatya çayı içebilirsin sıcak duş al sonra yürüyüş yap merdiven in çık çömel kalk
Hatiiiiicceeee Deletedmom434 merhaba ayrıntılı ultrasonda parlaklık cıktı sadece bu bulguya rastladılar sizce birşey var mı cok korkuyorum gecer mi
Aysece Ben şunu sormak istiyorum henüz doğum gerçekleşmedi 32. Haftamda çalışamaz raporu almıştım yarın günüm doluyor doğum hala gerçekleşmedi 13eylül son rapor tarihi doğum olmazsa yeniletmem mi gerekiyor raporu