Guclubebek Deletedmom434 5 haftalık hamileyim bu konuda bilginiz var mu bilmiyorum ama hipotoid hastasıyım iyotlu mu iyotsuz mu folik asit kullanmalıyım
Deletedmom434 Guclubebek iyotsuz kullanmalısın ama yinede doktorunla birlikte karar verin bu duruma🙈 değerine göre yönlendirecektir seni
asminko345 Deletedmom434 Neyse benim sorum yok 😂 zaten kafan şişmiştir telefonu falan kırma 😂 dikkat et 😂👍❤️
Melikek Deletedmom434 37+3haflik hamileyim 3800 kg ve 53 cm. Hâlâ kanala inmemiş. Merdiven inip çıkıyorum squat yapiyorum ama sanirim henüz faydası olması kanala inmesi için. Normal olur mu sizce. Doktorum haftaya bakalim konusalim doğum şeklimizi dedi
Flz Sezeryan sonrası bana duşa izin verirler mi ona göre valizime şampuan alıcam :) bide bebek için şampuan losyon pişik kremi koymalı mıyım :)
Deletedmom434 Flz hemen izin vermeyebilirler yinede al ama her hastanenin prosedürü farklı olabilir çünkü
Slha Deletedmom434 anbiyo sivisi yapiskan mi olur ? Bde bebek hazneye girunce agri falan olurmu tesekkr ederm :)
YelizahinAksoy Deletedmom434 merhaba bugün idrar tahlili yapildi idrarrim da kan ve protein çıktı napmam lazim 😣?
Deletedmom434 YelizahinAksoy doktorun antibiyotiğe başlayacaktır onları kullan😊 günde en az 2 litre su iç
Deletedmom434 Flz hayır kuzum onuda ya hemşireler bebek odasında yıkar yada ilk zamanlarda doktorlar yıkama taraftarı değil bebeğin verniksleri bebeğe yararlı diye
Ozlemozlm 36 hafta 2 gunluk hamielyim ikiskiye girmkten korkuyorum acba bevege degermi fln ya bevek asagidaysa o srada bevege bisey olsa bi bilginiz varmi
Deletedmom434 Ozlemozlm hayır tabikide birşey olmaz herhangi bir riskin yoksa doğum zamanına dek ilişkiye girebilirsin