Oseb Deletedmom434 amin canim dua edin insallahhh kimseye yasatmasin zor cunku tesekkur ederim buarada cvpladigin icin
Minnoss Esramine kac kilo dogdu bebisin merak ediyorum da normal dogum mu oldu birde devlet mi ozel hastane mi
Esramine Minnoss 3 kilo 300 gram dogdu son an da 10 cm acilmayla sezeryana aldlr kordon kisaymiş özel hastane
MbsN Deletedmom434 Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasibetsin🙏🏻 nasil kuru tutabilirim yikamayi beni en cok korkutan bir sey cunku illaki su kacar orasina dusene kadar yikamasam rahat edemez cocuk diye dusunuyorum 😩
Meneksezdmr Deletedmom434 idrar tahlilimde eritrosit 29 çıktı çok mu yüksek korkuyorum birşey olmaz dimi yarın gösterecem tahlili ama size sorayım dedim içim rahat etmedi
Izzetseyma Deletedmom434 merhaba ben afp mom yesti yaptirmistim 1.10 cikti sizce degerik nasil birde biseydaha sormak istiyorum elevit vitamin hapinda domuz helatini varmis dogrumu acaba
Deletedmom434 Izzetseyma yediğimiz hangi şeyin içinde domuza dair birşey yokki ilaçtada olmasın onun dışında değerin iyi
Sahiner 7 bucuk aylik hamileyim aksamlari yataga yatigimda vicudumda sanki bit varmis gibi hissediyorum ne tarafa donsem uyuyamiyorum uyku sorununa bi care varmi? Birde bel agrim var adetim gelecek gibi dogum sancisimi acaba . Bide ben hesaplama yapamiyorum birinci ayda evlendim ikinci ayin 7 sinde 3+ haftalik yaziyodu test e simdi kac haftalik olmusum
Deletedmom434 Sahiner 7,5-8 aylık hamilesin uyku problemine henüz bende çözüm bulamadım vücut kendini doğuma hazırlıyor artık
Ezgiebrar Merhaba bende 28.2 haftalik hamileyim 3 gündür belim karnım kasigim ve bacaklarım da ağrı var çok şiddetli değil ama huzursuz edici ara da kasılma da oluyor sebebi ne olabilir acaba normal midir bebek gayet hareketli hatta hiç durmuyor hafifte idrar yolu enfeksiyonum var ilaç verilme di şu içtim bol bol ama karnım çok gergin öyle hissediyorum