Deletedmom434 Gams hadi canım 🙈 çomü araştırmada şuanda gebe pol 1 de takibim adını tam bilmiyorum ama bilgi vermediğinde anadolu hastanesinde levent beye gidiyorum sen ?
Sedefcann08 33.haftalık gebeyim 2 gun once agri ile doktora gittim nts de sanci cikti ciger gekistirici ve rahatlatici serum taktılar şimdide sanki adet oluyorum gibi agrim var arada bebek sol tarafta taş kesiliyor resmen neden olur bu haftam yaklastigi icin mi acaba😣
Deletedmom434 Sedefcann08 canım tekrardan ağrın artarsa doktora gitmeni tavsiye ediyorum duruşu konusunda da yeri daraldığı için o şekilde toplanıyordur hareketlerini gözlemle hep aynı yerdeyse ve ağrın artarsa bir doktora git
Gams Deletedmom434 bende normalde devlette hasan cetine gidiyorum ara ara da anadoluda cengiz beye gidiyorum kac haftaliksin buarada 🤗
Zeynep360 Deletedmom434 22. Haftadayım kızamıkçık tahlili istememişti doktorum, devlet hastanesine gittim tahlil istedi. Bu saatten sonra yapılabilecek bişey var mı bilseydim ben kendim bile yaptırırdım çok üzgünüm ve tedirginim yarın çıkacak test sonuçları
Deletedmom434 Gohermusi down sendromu çıkarsa eğer bizden +1 kromozomlu olur diye paylaşmak istedim yani korkacağın birşey yok
Sedefcann08 Deletedmom434 cok tesekkur ederim malum ilk gebelik tecrubesiz olunca korkuyorum hareketleri ole tekmeler sekilde degilde sanki yuvarlaniyor dalgalanıyor hissi var iceree alttan muane edildi aciklik yok cok siki dedi ebe hanim resmen vajinam ayni adet agrisi ama kanama falan yok
Deletedmom434 Sedefcann08 korkmana gerek yok o zaman canım yalancı sancı olabilir sancıları takip et gerçek sancılar 20 dakikada bir olmaya ve zamanla azalarak 5 dakikada bir olmaya başlar
Mervesonerr Deletedmom434 merhaba hemşire hanım❤️❤️ Benim sormak istediğim bebek doğduktan sonra her iki saatte bir emzirmek gerekiyor mu gecede gündüzde iki saat arayla
Elifunlu Deletedmom434 merhaba ben doktora girdiğimde 36 haftalıkken bebeğin aşağı inmiş demişti şimdi 37 haftalık oldum genelde kanal’a girince bebişler Doğum ne zaman olur?
Deletedmom434 Zeynep360 kızamıkçık testini benden istemediler kuzum belkide daha haftam küçüktür diye bu testte daha öncesinde yapılmışmı bağışıklığın varmı diye yapılıyor
curcun Deletedmom434 bol bol emzirmenin twnımını yapabilir misiniz bana acaba ? Saat başı emzirmeye çalılıyorum mesela o 1 saatte kaç dk emmeli çünkü uyuyo sürekli çok zorlanıyorum ne kadar emse yeterli olacaktır saat başına kaç dk ?
Deletedmom434 curcun bebeğin doymasına bağlı canım bazı bebekler 5 bazıları 10 dakika da doyar doyduğunu anlamak için serçe parmağını ağzına değdirip emiyormu emmiyormu diye bakabilirsin