Deletedmom434 58Vildan herkeste nişan gelmeyebiliyor doğum belirtiside olabilir olmayabilirde sancı sıklıklarını takip et canım 5 dakikada bire düşerse hastaneye git hemen en doğru belirtiyi sancı vericektir çünkü
Seldakadir Deletedmom434 merhaba Ben 6 haftalık hamileyim 2 hafta önce devlet hastanesine gittigimde hamile olduğumu öğrendim 2 kere aynı doktora kontrole gittim ancak kilomu ölçmedi daha normal mi bu Kilo takibi ne zaman yapılmaya başlıyo bilgin varmı canım
gmzhrn Deletedmom434 merhaba dğn gece mide bulantım oldu. 40+0 ım. Ve bel ağrım vardı hafiften kuyruk sokumuna dğru. Gece boyu bel ağrum oldu. Yanma gbi değişik bi ağrı. Halada devam ediyor. Az önce tuvalet içşn kalktm. Klozetw gttiğimde oturur oturmaz bsey aktı. İdrar olsa insan biraz kendini önce kasar yaparken değilmi. Kendiliğinden akmaz. Bu akan su mudur sence. Cokda değil di ama. Napmalıyım bilmiyorum. Yarın kontrole gdecektm ama. Bugun acile gtmeliyiyimki. Ebeler ultrasondan suya filan bakar mı acaba. Uzun oldu kusura bakma lütfen 🙏
Mery94 Deletedmom434 Iki gün evveli disarda salata ve lahmacun yedim ondanda zehirlenmisim iki gündür hem ishal hem kusma var dün serum vuruldum simdi 4 tane doktor ilac yazdi ama migdeme kramplar giriyor ve ishalim durmadi kusmam durdu ama hicbisey yiyemiyorum sizce bu bebege zarar verirmi ona birsey olurmu :( dün ultrasyonda iyidi ama yemek bile yiyemiyorum dünden beri :( ona bisey olurmu
telasli Deletedmom434 merhaba 37+3 te bebegin alninda ve burnumda hafif odem olmasi sikinti yaratirmi berhangi bi kan uyusmazligimiz yok,esimle bilgilendirirseniz cok sevinrim cok uzgunum
telasli Deletedmom434 onemli bise degildir degilmi cevapladiginiz,icin,cok tesekkur ederim icimi bi nebzede olsa rahatlattiniz
Betul44 4+6 günlükte doktor keseye 7.7 mm dedi ve doktor ben 10mm de hamilesiniz derim dedi kafam çok karıştı😔
PINARPEKER merhabalar benim bi sorum olacak. şuan çok telesliyim..23+3 hamileyim. gece bebeğim hiç hareket etmiyor. uyanıyorum dönüyorum durmadan ama tık yok geceleri. gündüz ediyor oda aza düştü bence. çünkü bir iki hafta önceye kadar durmuyodu resmen ama bu aralar gündüz hareketleride azaldı..hemşire hanım bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen.. ağlamadan önce sizlere sorayım dedim. yoksa kafayı yicem. bugünlere geldik çok şükür ama bundan sonrası da önemli. naparim ben. mesela akşam hareket etti tekme vurdu iki defada olsa...
Deletedmom434 PINARPEKER bu haftalarda çok hareket etmemesi normal ama kontrol amaçlı doktora görün derim
PINARPEKER Deletedmom434 bayramdan sonra kontrolüm var. ozamana kadar beklesem bi sakıncası olurmu acaba🤔
Aysegl Deletedmom434 iyi bayramlar☺️ bebeğim 40 günlük ve 20 gündür sallanmaya alıştı, uyandığı an sallanmak istiyor, bırakınca ağlıyor, ve bu bizi çok yıprattı 😴😴 Nasıl unutturabiliriz bu sallanma olayını ?
Deletedmom434 Aysegl ağlasada sallamamayı öyle uyumasını gerektiğini anlaması için bir deneyin sallamayın hiç