Deletedmom434 Fulyam hamileliğin ilk haftalarında görünen zararsız kistlerdendir muhtemelemen 20. Haftana geldiğinde kaybolurlar
Sarem Deletedmom434 2 agustosta kürtaj oldum kanamam durdu diye 2 kez ilişkiye girdik korunmadan fakat 1 damla kan geldi neden acaba bi bilginiz var mı ?
Deletedmom434 Sarem normal bir durum canım önemli birşey değil kanamanın bir damla gelmesi zorlama olmuştur ondandır
Ozgeyrsc Deletedmom434 merhaba birşey sorucaktım göbek deliğimde yara çıktı bugün kuruluk birde acaba neden olmuştur fikriniz varmı doktoruma sorucaktım fakat ctesi mesaisi bitti ptesiyi beklemem gerekiyor
slcn Deletedmom434 merhaba 36 haftalık hamileym bebeğim ters suyumda çokmuş artk döner mi ? İhtimal var mı doktorum zor diyor ama
Kaderemrlh Deletedmom434 30 haftadayım kuyruk sokumumda kac gundur agri hissediyorm ve rahat eğilip kalkamıyorum normal mi acaba
Prnsesannesi 24.haftadayım yürüyüş yapabilirim değil mi bide akıntım oluyor bu bi sorunmu doktoruma soramadım daha 😊
Ozgeyrsc Deletedmom434 iki gündür belim çok ağrıyo ayaktayken yürürken zorlanıyorum 33 haftalık hamileyim normalmi sizce
Aysegul30 Mrb idrarımda aşırı bakteri çıktı geçen hafta 44 ken 300 lere çıkmış doktorum bol su iç dedi 31+4 üm sorun olurmu bebege bişey olmaz demi erken doğum vs doktor bişey demedı ama korktum ben
bhdrrabia Deletedmom434 bende boyun düzleşmesi var tek tarafa sabit yatamıyorum boynum hemen ağrıyo değiştirmem gerekiyo o yüzden sordum bebek için zararlı mı diye