Deletedmom434 Aysegl sütüne bağlı bir durum o canım yenidoğan bebeklerin mideleri kiraz çekirdeği büyüklüğünde oluyor doyuyordur 😊
Aysegl Deletedmom434 sütüm gayet iyi çok şükür, iştahla emiyo da, biberona sağıp vermek istesem ne kadar cc vermeliyim tek seferde diye merak etmiştim 😇
Jejee Deletedmom434. Merhaba ben 31+2 haftalik hamileyim 10 dakika yuruyunce bile hemen karnimin yanlarina agri giriyo normalmii?
Nilemyus Deletedmom434 merhaba. İlk doğumumu normal yaptım. İkinciyide normal istiyorum ama çevremde arkadaşlarım rahim her doğumda genişler mesanen sarkar sezeryan ol diyorlar. Sizin fikriniz nedir bu konuda. ?
Aysegl Deletedmom434 iyi bayramlar☺️ bebeğim 40 günlük ve 20 gündür sallanmaya alıştı, uyandığı an sallanmak istiyor, bırakınca ağlıyor, ve bu bizi çok yıprattı 😴😴 Nasıl unutturabiliriz bu sallanma olayını ?
Deletedmom434 Aysegularas canım sanırım netten baktığın sonuçlar bunlar sonuç kağıdında bunlar mom isimli bir değere dönüştürülüp o şekilde yorumlanıyor
Banuokanasya Ya benim bir sorum olacak 2 3 gundur damla damla idrar kacintim oluyor dun gece kalktigimda ise yatagi islatmisim bu normal mi
Flz Canım tekrar merhaba Ben dün göbeğimi dolaba çarptım biraz sertçe oldu kızardı sonra geçti ama aklıma takıldı doktora gitmem gerekiyo mu? Kontrolüm haftaya ve oğlum gece de sabah ta hareketi normal yani tekmelere devam ediyo
esrazortas Deletedmom434 merhaba 39+3 haftalık hamileyim bugün öğleden sonra kahverengi gibi pırtılar aktı arada akıyor ama azcık akıyor sancı bel ağrımda var sizce neden olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim
Banuokanasya Bugun tam 31 haftalik oldum dun su gelmeye basladi bebegin kesesindeki su cokmus ama bende ne sanci ne acilma hicbir belirti yok bugun 2 cigunum hastanede su geldigi icin enfeksiyon kapmayalim diye antibiyotik vriyorlar ve nst cekiyorlar nstler hep iyi cikiyor tahminen dha ne kdr yatarim bu arada suyumdada azalma oldu yani artk su cok akmiyor ama kesede su hala cok suyun cok olmasi bebege zarar verir mi
Melekbebek Deletedmom434 merhaBa 24+4 günlük hamileyim 4 gündür belimden giren bir ağrım var adet sancısı gibi vajina bölgesinde de baskı var karnımın alt tarafına doğru geliyor ağrı günde 10 defa oluyor yaklaşık erken doğum riski falan olabilirmi