Nur5 Burcu4135 yanlışlık yok bu hastane böyle ben amh yaptıracaktm gittim arkaddasm devamlı gidiyor ücret için ona 250 demişlerdi gittin bana 350 ddi .dedim ama arkadaşıma 250 demişsiniz tamm ozman dediler
Nuraslanklc Nur5 direk gebelik şüphem var hafifte bi ağrı var karnım da test yaptırmak istiyorum dersen triyaj da hemen istemini yaparlar
Nur5 Nuraslanklc malesef triyaj yapılmıyor dedi çok kalabalıkta hep de çocuklar vardı kusuyorlardi .su delta virüsünden supheleniyorlar di belki o yüzden almadilar
Civcivim000 Nur5 özelde 70 lira vermiştim ben betahcg için büyğk hastane de değil tıp merkezi muayene 80 ken betahcg 70 di çok içime oturmuştu😄ama ondan önce devlet aciline de gebelik var mı diye baktırmak istiyorum randevu bulamadım demiştim bakmışlardı
Nur5 Asliziyaumay35 siz tüp bebekle hamile kalmışsınız siz nerde oturuyoruzsunuz İzmir’in. Hangi hastaneye gidiyorsunuz
Asliziyaumay35 Nur5 Ben irenbe tüp Bebek merkezinde başladım ilk denemede tuttu çok Şükür Rabbime 🤲🤲🤲 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah
Nur5 Civcivim000 bilmiyorum ki normalde tabi pandemiden önce her yer bakıyordu zaten ama işte pandemi maf etti bizi bitmek bilmeyen yangın sel felaketleri kadın cinayetleri üstüne eklendi Alalh sonumuzu hayır eylesin
ygmrgzrn Canım acile git hamileyim sancım var doktor 2 günde bir beta testi istedi de alıyorlar direk
Civcivim000 Nur5 ben gittiğimde de pandemi süreciydi ama biraz da kullandılar bence onu işten kaytarmak için bazıları. amin🤲ülkenin hali her açıdan içler acısı maalesef
Gizmo90 Beta hcg takibi yapılması gerekiyor o yüzden yapar mısınız diyince yapıyorlar ? Misafirim burda doktoruma yollayacağım derseniz kolaylık sağlarlar
Begonvil_ Doktordan doktora tutumlar değişiyor. Ben devlet hastanesi acilde gebelik şüphem var tahlil vermek istiyorum dediğimde direk yaptılar