Yagmur_849884 Bebekte her şey yolundaysa ultrasonda, testin temiz gelme olasılığı yüksektir dimi? Testi bekleyen ya da daha önce yaptırmış olan var mı
eaktr Yagmur_849884 evet benim normaldi her şeyim yine de yaptırmışım, aklımda soru kalsın istemedim.
Tubis2021 Yagmur_849884 canım benim ikili normaldi hatta ultrason da normaldi ama detaylı da ense kalınlığı ile alakalı sorun oldı o dönem gittiğim doktor direk fetal DNA dedi ikili temiz olduğu için düşük risk gelir büyük ihtimal dedi çok şükür düşük risk geldi
balllkabagimm Yagmur_849884 ben yaptırmıştım temiz geldi ekstra çok öncesinde cinsiyeti de kesin öğrenmiş olduk
Sahin1 Canım bugün aldım sonucumu Allah’a şükür temiz geldi. Benim tarama testlerim normaldi ayrıntılıda da her şey güzeldi sadece burun kemiği küçüktü. Doktorlar tek başını 1 bulgu önemsiz dese de insanın içi rahat etmiyor
Tubis2021 Yagmur_849884 iyi düşün iyi olsun bebeğine zarar bunu yaşamış biri olarak söylüyorum on gün eziyet ettim hem kendime hem bebeğime herkes düşünme diyor ama aklından çıkmıyor farkındayım ama dua et bol bol bir tek o iyi geliyor
badembid Yagmur_849884 amiiin canım inşallah bir sıkıntı yoktur merak etme kendine de beklerken zehir etme
Patasana_ Yagmur_849884 benim de her şey normaldi, üçlü tarama orta risk çıkınca yaptırdım. Şükür bi sıkıntı çıkmadı. İnsanın kafası daha rahat oluyo. Sizde haberler alırsınız inşallah 🙏🏻🌸